ΕΛΛΑΔΑ

Ρέντη: Καταγγέλλει ξυλοδαρμό από αστυνομικούς ο μάνατζερ του τράπερ -«Δεν τον αγγίξαμε», λέει η ΕΛΑΣ

Ρέντη: Καταγγέλλει ξυλοδαρμό από αστυνομικούς ο μάνατζερ του τράπερ -«Δεν τον αγγίξαμε», λέει η ΕΛΑΣ

Ρέντη: Η δικηγόρος του μάνατζερ του τράπερ ισχυρίζεται ότι ο πελάτης της ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς κατά την προσαγωγή του στην ασφάλεια

Εξηγήσεις για την εμπλοκή του νεαρού μάνατζερ τράπερ στα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης στου Ρέντη, ο οποίος φέρεται να «κατέδωσε» ως δράστη της επίθεσης – στον αστυνομικό – τον 18χρονο, έδωσε η δικηγόρος του, Ελισάβετ Πούλιου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε αρχικά πως ο 26χρονος μάνατζερ τράπερ «δεν κατέδωσε τον 18χρονο, ενώ δεν ισχύει, πως ο εντολέας μου ήταν στο σημείο των επεισοδίων στου Ρέντη. Ήταν σε άλλο σημείο που το κατέθεσε στις Αρχές και υπήρχε κάμερες».

Επίσης η δικηγόρος ισχυρίζεται ότι ο νεαρός ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς κατά την προσαγωγή του στην ασφάλεια και μάλιστα του έβαλαν και κουκούλα.

Μάλιστα η ίδια ισχυρίζεται πως έχει απευθυνθεί στο εσωτερικών υποθέσεων για να ψάξει την υπόθεση όσον αφορά τη βία των αστυνομικών σε βάρος του πελάτη της όπως καταγγέλλει.

«Ο εντολέας μου εμπλέκεται από ένα λάθος δημοσιογράφικο. Δημοσιογράφος από μεγάλη εφημερίδα ανάρτησε τη φωτογραφία και τον εμφάνιζε ως τον 18χρονο. Επικοινώνησα με την εφημερίδα, διόρθωσαν το λάθος, τους εξήγησα πως στη φωτογραφία δεν εικονίζεται ο 18χρονος αλλά ο εντολέας μου που είναι 26χρονος, διέγραψαν το άρθρο αλλά είχε γίνει ήδη η αναπαραγωγή του» τόνισε.

«Ο πελάτης μου είναι τραυματίας και προσήχθη το περασμένο Σάββατο. Απήχθη έξω από την οικία του στο Ίλιον από αστυνομικούς που του φόρεσαν κουκούλα, τον οδήγησαν σε άγνωστο σημείο και τον χτυπούσαν επί 12 ώρες για να καταθέσει εάν γνώριζε κάτι για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 7/12 στου Ρέντη. Την ίδια ημέρα έγινε καταγγελία στο υπουργείο Εσωτερικών από συνάδελφο δικηγόρο», κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το εσωτερικών υποθέσεων μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει λάβει καμία καταγγελία ενώ οι άνδρες της ασφάλειας που χειρίστηκαν την υπόθεση ανέφεραν σε ανωτέρους τους ότι δεν ακούμπησαν κανέναν.