ΕΛΛΑΔΑ

Ιεράπετρα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 26χρονος που ξυλοκόπησε την 86χρονη στο σπίτι της

Ιεράπετρα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 26χρονος που ξυλοκόπησε την 86χρονη στο σπίτι της

Ιεράπετρα: Πότε θα απολογηθεί ο δράστης

Το κατώφλι του εισαγγελέα Ηρακλείου πέρασε χθες Παρασκευή (15/12) ο 26χρονος από το Πακιστάν που επιτέθηκε σε 86χρονη στη Γρα Λυγιά Ιεράπετρας.

Όπως αναφέρει τοcreapost, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 26χρονο από το Πακιστάν ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας ενώπιον του ανακριτή.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της η 86χρονη όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη το μεσημέρι όταν εκείνη ξάπλωσε στο κρεβάτι της.

Τότε, ο 26χρονος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της, μπήκε μέσα και χωρίς κάποιο λόγο άρχισε να της επιτίθεται με μανία στο πρόσωπο και το σώμα της ηλικιωμένης γυναίκας.

Η 86χρονη φοβούμενη μήπως πρόκειται για ληστεία τον ρώτησε αν θέλει χρήματα, και έλαβε αρνητική απάντηση ενώ συνέχιζε να την χτυπάει. Εκείνη αμύνθηκε και του κατάφερε ένα χτύπημα στο πρόσωπο ενώ μόλις ο δράστης την έριξε στο κρεβάτι και την κλώτσησε έφυγε από το σπίτι.

Τις φωνές της άτυχης γυναίκας άκουσαν οι γείτονες οι οποίοι έτρεξαν στο σπίτι και την είδαν να βρίσκεται στο πάτωμα με αποτέλεσμα να ειδοποιούν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί αφού πήραν τις πρώτες καταθέσεις άρχισαν να αναζητούν τον 26χρονο ο οποίος και εντοπίστηκε σε περιοχή της Ιεράπετρας και τον προσήγαγαν στο τμήμα.

Η 86χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς, ευτυχώς, να κινδυνεύει η υγεία της. Μέσα από το νοσοκομείο η 86χρονη αναγνώρισε τον 26χρονο ως τον δράστη και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Διαβάστε επίσης:

Το σχόλιο του Γρηγόρη Λέων για την αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι: «Τελικά, πεθαίνεις από κεταμίνη»

«Ψηφιακός βοηθός» - mAIgov: Τα στατιστικά στοιχεία των πρώτων ημερών – Οι πιο περίεργες ερωτήσεις

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμένους στην Εύβοια