ΕΛΛΑΔΑ

Γκάζι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 29χρονος Κρητικός - Μουδιασμένη επέστρεψε η... μισή παρέα στην Κρήτη

Γκάζι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 29χρονος Κρητικός - Μουδιασμένη επέστρεψε η... μισή παρέα στην Κρήτη
NEAKRITI / INTIME

Αγωνία για τον έναν από τους τρεις Κρητικούς που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, έξω από μπαρ στο Γκάζι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γεννηματάς.

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι τρεις Κρητικοί που δέχθηκαν τα πυρά δραστών τα ξημερώματα του Σαββάτου 16/12 έξω από μπαρ στο Γκάζι.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο 29χρονος τραυματίας υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή αλλά κρίσιμη. Συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ της Νευροχειρουργικής Κλινικής με τους γιατρούς να αναφέρουν ότι τα επόμενα 24ωρα, που είναι και τα πρώτα είναι κρίσιμα.

Σε σοβαρή κατάσταση είναι τα άλλα δύο αδέρφια 29 και 33 ετών, χωρίς να απειλείται ευτυχώς η ζωή τους. Νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και παρακολουθούνται από τους γιατρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα τους αντιμετωπίζονται συντηρητικά και δεν έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής σε επέμβαση. Σύμφωνα με το neakriti τα τραύματα τους αντιμετωπίζονται συντηρητικά και δεν έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής σε επέμβαση.

«Μουδιασμένοι» επέστρεψαν στο Ηράκλειο οι φίλοι των Κρητικών που ήταν μαζί στο Γκάζι

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι φίλοι και αυτόπτες μάρτυρες της εν ψυχρώ δολοφονικής απόπειρας των τριών νεαρών από τους δύο μαφιόζους εκτελεστές στο Γκάζι.

Ήδη έχουν επιστρέψει στα Μάλια μετά από πολύωρες καταθέσεις στη ΓΑΔΑ, όμως είναι μουδιασμένοι. Από τη μία δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους το ασύλληπτο σκηνικό, από την άλλη αγωνιούν για την υγεία των τραυματιών.

Στην κοινωνία των Μαλίων επικρατεί αναβρασμός, ενώ υπάρχει μεγάλη αγωνία για την πορεία της υγείας του ενός τραυματία. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται και ο νεαρός για τον οποίο οργανώθηκε το μπάτσελορ, σύμφωνα με το cretalive.

Πηγές από τα Μάλια αναφέρουν ότι ο νεαρός είναι πραγματικά συντετριμμένος. Το μπάτσελορ το σχεδίασαν οι φίλοι του για να του κάνουν έκπληξη ενόψει του γάμου στις 29 Δεκεμβρίου. Του το ανακοίνωσαν την τελευταία στιγμή. Μάλιστα φέρεται να είχε κλείσει την επιστροφή του στην Κρήτη το Σάββατο το πρωί.

Βίντεο ντοκουμέντο του Newsbomb.gr: Η στιγμή των πυροβολισμών στην παρέα των Κρητικών

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή που ο δράστης στο Γκάζι πυροβολάει προς την παρέα των Κρητικών τα ξημερώματα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο δράστες να πλησιάζουν στο σημείο που βρίσκεται η παρέα των Κρητικών. Εκεί συνομιλούν έντονα μεταξύ τους και οι δράστες μετά απομακρύνονται μαζί με τα τρία θύματα. Ο καβγάς ξεκίνησε και τότε ο ένας από τους δύο δράστες έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε στο κεφάλι τον έναν Κρητικό και μετά τους άλλους δύο.