ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: Συγκλονίζει η σύντροφος του νεκρού αστυνομικού - «Ήταν το καλύτερο παιδί»

Ασπρόπυργος: Συγκλονίζει η σύντροφος του νεκρού αστυνομικού - «Ήταν το καλύτερο παιδί»

Ασπρόπυργος: Απέραντη θλίψη στην Πάτρα για τον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε σε καταδίωξη

Δραματικές στιγμές βιώνει η οικογένεια και οι αγαπημένοι άνθρωποι του αδικοχαμένου Χρήστου Κουρουνιώτη, του 29χρονου αστυνομικού που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Tα μηνύματα που στέλνουν οι συγγενείς του από την Πάτρα που λάτρευε την Ελλάδα και την αστυνομία, είναι σπαρακτικά. Τον περίμεναν πώς και πώς τα Χριστούγεννα, όμως αντί να κάνουν γιορτή, θα κάνουν κηδεία.

Ο πατέρας του Χρήστου, μίλησε στο STAR για την τραγική απώλεια του γιου του: «Ασχολήθηκαν (σ.σ. με την αστυνομία), γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα...».

Παράλληλα συγκλονίζουν και τα λόγια της συντρόφου του, που μοιράζονταν τις πιο όμορφες στιγμές τους: «Ήταν το καλύτερο παιδί ο Χρήστος, το καλύτερο... Είμαι με την οικογένεια του αυτή τη στιγμή», δήλωσε η νεαρή.

Καρέ καρέ πώς έγινε η θανατηφόρα καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη ενός ύποπτου αυτοκινήτου από οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., που ξεκίνησε από τη Νίκαια και έφτασε μέχρι την εθνική Αθηνών - Κορίνθου στον Ασπρόπυργο έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ.

Στο βίντεο ντοκουμέντο μπορείτε να δείτε ένα σκούρο αυτοκίνητο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και να το καταδιώκει ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως, η καταδίωξη ξεκίνησε περί τις 03:30 τα ξημερώματα έπειτα από κλοπή αυτοκινήτου στη Νίκαια. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, είδαν πως εκεί υπήρχαν δύο ύποπτα αυτοκίνητα. Μάλιστα, το ένα σταμάτησε αλλά το άλλο ανέπτυξε ταχύτητα, αφού ο οδηγός του προσπαθούσε να ξεφύγει.

Έπειτα από 23 λεπτά καταδίωξης, ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου έκανε έναν επικίνδυνο ελγιμό, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός που ακολουθούσε φρέναρε και η μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ έπεσε πάνω του στο ύψος του Ασπροπύργου.

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα τραυματίστηκε βαρύτατα και διακομίσθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει ένα άτομο που επέβαινε στο δεύτερο ύποπτο όχημα ενώ για αρκετή ώρα λόγω του τροχαίου δυστυχήματος τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών–Κορίνθου παρέμεινε κλειστό.