ΕΛΛΑΔΑ

Παγκράτι: Η 16χρονη που αγνοείται πιθανό να βρίσκεται με συνομήλική της που εξαφανίστηκε

Παγκράτι: Η 16χρονη που αγνοείται πιθανό να βρίσκεται με συνομήλική της που εξαφανίστηκε

Η Σάρα Μ. εξαφανίστηκε την Τρίτη 19 του μήνα, την ίδια μέρα δηλώθηκε και η εξαφάνιση της 16χρονης Αναστασίας, επίσης από το Παγκράτι

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Τρίτης στο Παγκράτι, λόγω εξαφάνισης μιας 16χρονης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχειών της Σάρα Μ., κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο», εξετάζεται το ενδεχόμενο η Σάρα Μ., να βρίσκεται μαζί με την συνομήλικη φίλη της Αναστασία Μ., για την οποία στις 19 Δεκεμβρίου ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός missing alert.

Η Σάρα Μ. έχει ύψος 1,67 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει χάλκινα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι ρούχα φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ είχε μαζί της μαύρη σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.