ΕΛΛΑΔΑ

Νόρα Βαλσάμη: Βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι της - «Είμαι σε τραγική κατάσταση, δεν έχω λεφτά»

Νόρα Βαλσάμη: Βγαίνει σε πλειστηριασμό το σπίτι της - «Είμαι σε τραγική κατάσταση, δεν έχω λεφτά»

Σε κατάσταση απελπισίας η Νόρα Βαλσάμη καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της στη Ραφήνα - « Είμαι σε τραγική κατάσταση, δεν είμαι καλά…»

Μια πολύ δύσκολη κατάσταση βιώνει η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη η οποία κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της στη Ραφήνα που βγαίνει σε πληστειριασμό.

Η 75χρονη ηθοποιός σε μια κραυγή απόγνωσης μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 δήλωσε πώς δεν έχει λεφτά και περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βιώνει το τελευταία διάστημα.

Σύμφωνα με τον δημοσιοηγράφο Τάσο Τεργιάκη που παρουσίασε σχετικά έγγραφ στην εκπομπήα, το σπίτι είναι προσημειωμένο εδώ και χρόνια. Πρόκειται για τέσσερις πλειστηριασμούς οι οποίοι όμως είναι σε αναστολή.

Αρχικά η διάσημη ηθοποιός ανέφερε: «Τώρα μένω στη Σύρο, μου παραχώρησαν ένα σπίτι και μένω εδώ, μια φίλη μου. Η οφειλή που υπήρχε για την οποία βγαίνει σε πλειστηριασμό ήταν 18.000 και εγώ δεν έχω λεφτά, δεν έχω λεφτά!».

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη:

Εκτός από το συγκεκριμένο σπίτι κάποιο άλλο περιουσιακό στοιχείο;

Όχι, είχαμε στην Τσαγκαράδα ένα οικόπεδο του παππού μου αλλά τα πουλήσαμε αυτά. Δεν έχουμε άλλο σπίτι. Στη Σύρο μένουμε τώρα, έχασα και τον Ερρίκο… Είμαι σε τραγική κατάσταση, δεν είμαι καλά…

Όταν είχε γίνει αρχικά γνωστό το πρόβλημα υγείας του συζύγου σας, του Ερρίκου Ανδρέου, Είχατε δεχτεί μία σημαντική βοήθεια…

Μου έδωσε η Μαριάννα Λάτση το αεροπλάνο και πήγα με τον Ερρίκο στο νοσοκομείο στην Αθήνα. Κάθισα πέντε μήνες μαζί του και δεν σώθηκε, είχε πολλά προβλήματα, μου το λέγανε οι γιατροί.

Είστε μόνη, ζείτε με κάποιον άνθρωπο κοντά;

Με τον γιο μου, με τον γιο μου… Με τον Ερρίκο τον δεύτερο!

Στην Ραφήνα το σπίτι μπορεί να σωθεί από τον πλειστηριασμό με κάποιον τρόπο;

Μόνο αν κάνουμε διακανονισμό λέει, και λέω, εγώ δεν κάνω διακανονισμό, πάρτε κι εμένα αν θέλετε να με κλείσετε!

18.000, μπορεί να είναι μια δυσκολία, το καταλαβαίνω αλλά δεν είναι και ένα τεράστιο ποσό για να χάσει κάποιος το σπίτι του.

Ναι αλλά εγώ δεν έχω, με μια σύνταξη είμαι, δεν έχω καν και του Ερρίκου που είχε κι αυτός μια σύνταξη.

Εσείς αυτή τη στιγμή πώς βιοπορίζεστε;

Παίρνω μια σύνταξη πολύ μικρή, 550 ευρώ μόνο, μόνο… Είναι ό,τι έκανα από το θέατρο.