ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Πολυδερόπουλος: Έγινε η κηδεία του αδερφού του, Παντελή

Νίκος Πολυδερόπουλος: Έγινε η κηδεία του αδερφού του, Παντελή

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Παντελή Πολυδερόπουλου, αδερφού του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου, ο οποίος έφυγε στα 28 του χρόνια.

Ο νεαρός άνδρας δούλευε ως μπάρμαν σε γνωστό κατάστημα εστίασης στη Πάτρα και υπέστη ανακοπή ανήμερα των Χριστούγεννων ενώ την παραμονή βρέθηκε κανονικά στο πόστο του στη δουλειά του.

Ανείπωτος είναι ο θρήνος και το σοκ στην πατραϊκή κοινωνία για τον χαμό του 28χρονου Παντελή Πολυδερόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, και συγκεκριμένα με το pelop, η κηδεία του Παντελή Πολυδερόπουλου έγινε χθες Τρίτη 26/12 στις 15.30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Μαζαράκι Αχαΐας, στο χωριό από το οποίο κατάγεται η οικογένειά του.

Στην τελευταία ανάρτηση από το μαγαζί στα social media, ανέβηκε φωτογραφία του άτυχου άνδρα, στη λεζάντα της οποίας γράφει: «Σαν λουλούδι κάποιο χέρι θα μας κόψει μιάν αυγή.. Καλό ταξίδι Παντελή μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα χαμογελαστό», ενημερώνοντας στη συνέχεια, ότι το μπαρ θα παρέμενε κλειστό και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου.