ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καρράς: «Ράγισαν» καρδιές όταν είπαν το τραγούδι που είχε γράψει για τη γυναίκα του

Βασίλης Καρράς: «Ράγισαν» καρδιές όταν είπαν το τραγούδι που είχε γράψει για τη γυναίκα του
INTIME

Οι συγκινητικές στιγμές στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

«Αυλαία» έπεσε χθες (27/12) για τον Βασίλη Καρρά, τον οποίον αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά, φίλοι, συνεργάτες, συγγενείς και οικογένεια στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν μετά το τρισάγιο και πριν ολοκληρωθεί η ταφή όταν όλοι μαζί ερμήνευσαν το αγαπημένο τραγούδι της συζύγου του, Χριστίνας, «Όταν τα χρόνια σου περάσουν».

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως ο Νίκος Βέρτης, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Δημήτρης Χρυσοχοϊδης και άλλοι τραγουδιστές τραγουδούσαν το συγκεκριμένο κομμάτι κατά τη διάρκεια που έμπαινε το φέρετρο μέσα στη γη.

Ο Ζαφείρης Μελάς μιλώντας στην εκπομπή, «Το Πρωινό» ανέφερε: «Το τραγουδήσαμε με τη ψυχή στο στόμα. Ξέραμε ότι το ήθελε η Χριστίνα. Δεν υπήρχε πιο τραγικό πράγμα για μένα».

Με τη σειρά του ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε πώς υπήρξαν δύο συγκινητικές στιγμές. Η μία ήταν το τραγούδι και η δεύτερη ήταν όταν ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης πήρε ένα μπουκάλι ουίσκι και έριξε μερικές σταγόνες πάνω από το φέρετρο.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που ο αδερφός του Βασίλη Καρρά έσκυψε πάνω από το φέρετρο και επί πέντε λεπτά έκλαιγε λέγοντας: «αδερφέ μου, πού με αφήνεις;».