ΕΛΛΑΔΑ

Αδιανόητη καταγγελία: «Έκλεψαν από τη σορό της μητέρας μου τη βέρα της»

Αδιανόητη καταγγελία: «Έκλεψαν από τη σορό της μητέρας μου τη βέρα της»
UNSPLASH.

Αδιανόητη καταγγελία από την κόρη μίας ηλικιωμένης γυναίκας που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή.

Μία απίστευτη καταγγελία είδε σήμερα το μεσημέρι (28/12) το «φως» της δημοσιότητας, με την κόρη μίας ηλικιωμένης γυναίκας (ηλικίας 86 ετών) η οποία «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, να αποκαλύπτει ότι εκλάπησαν από τα χέρια της σορού οι δύο βέρες που φορούσε.

Συγκεκριμένα, η καταγγελλούσα αναφέρει ότι οι δύο χρυσές βέρες εκλάπησαν μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η μητέρα της πριν «φύγει» από τη ζωή και πριν παραδοθεί η σορός στο γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία της. Η οικογένεια δηλώνει αποφασισμένη να κινηθεί νομικά, αν δεν βρεθούν οι βέρες μέσα στις επόμενες μέρες.

«Δεν θέλω χρήματα, παρά μόνο να μου επιστραφούν οι βέρες»

«Η μητέρα μου φορούσε τη βέρα της, αλλά και του πατέρα μου, όταν πέθανε. Τον αγαπούσε πολύ. Της έλεγα: “Μαμά, βγάλε τη βέρα” και μού απαντούσε: “Όχι, όσο ζω θα τη φοράω”. Δεν ζητώ χρήματα, παρά μόνο να μου επιστραφούν οι βέρες», επεσήμανε η κόρη της θανούσης, μιλώντας στο MEGA.

«Τις ζήτησα σαν ενθύμιο. Τη μετέφεραν στο γραφείο τελετών και αφού τούς είπα ότι οι βέρες θέλω να αφαιρεθούν από το χέρι της μητέρας μου, με έβγαλαν έξω και έπειτα από τρία λεπτά μού είπαν ότι δεν υπήρχαν βέρες.

Αμέσως μού έφεραν φωτογραφίες, στις οποίες δεν υπήρχαν τα δαχτυλίδια, ούτε σημάδια στο δάχτυλό της και βάσει της εμπειρίας τους, μου εξήγησαν ότι εφόσον είχαν περάσει τέσσερις ώρες ήδη, θα ήταν αδύνατον να είχε συμβεί κάτι εκεί. Αν είχαν αφαιρεθεί μία ώρα μετά από τη στιγμή που κατέληξε η μητέρα μου, θα είχε σημάδια στα δάχτυλά της. Απλώς θέλουμε πίσω τις βέρες, είναι ζήτημα τιμής και ψυχολογικό», προσέθεσε.