ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

Ραφήνα: Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας η 35χρονη λίγες ώρες πριν

Ραφήνα: Είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας η 35χρονη λίγες ώρες πριν

Ραφήνα: Σοκ έχει προκαλέσει ο εντοπισμός μιας 35χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στη Ραφήνα - Τι ανέφερε γειτόνισσα της στο Newsbomb.gr

Μια μακάβρια ανακάλυψη σόκαρε τους κατοίκους της Ραφήνας το πρωί της Παρασκευής (29/12) καθώς μια γυναίκα 35 ετών βρέθηκε απαγχονισμένη πίσω από εκκλησάκι στη Ραφήνα.

Η γυναίκα είχε αφήσει μάλιστα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά «Δεν αντέχω άλλο», καθώς το τελευταίο διάστημα είχε πολλά προσωπικά προβλήματα ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει λίγες ώρες νωρίτερα

Αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της

Η αστυνομία έφτασε σε πολυκατοικία στην Καλλιθέα την περασμένη Τετάρτη (27/12) καθώς έλαβε κλήση για απόπειρα αυτοχειρίας, της 35χρονης. Μετά από προσπάθειες να εισέλθουν στο διαμέρισμα άνδρες των Αρχών, εντόπισαν τη γυναίκα σε κωματώδη κατάσταση, επικοινωνώντας ελάχιστα με το βλέμμα και έχοντας δίπλα της κόκκινα χάπια κατά πάσα πιθανότατα συνταγογραφήμενα.

Περιμένοντας το ασθενοφόρο να φτάσει στο σημείο, η γυναίκα, αφού είχε ανακτήσει τις δυνάμεις της, προσπάθησε να πηδήξει από μπαλκόνι 5ου ορόφου, ωστόσο την πρόλαβαν γείτονες και αστυνομικοί.

Αφότου την παρέλαβε το ΕΚΑΒ, διακομίστηκε στο «Γεννηματάς», από όπου και το «έσκασε» το βράδυ της Πέμπτης (28/12). Γείτονας προσπάθησε να επικοινωνήσει με συγγενικά της πρόσωπα τα οποία δεν ήθελαν κάποια περαιτέρω ανάμειξη.

Τα τρία σημειώματα

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν οι Αρχές μπήκαν στο διαμέρισμα της 35χρονης, εντόπισαν τρία ιδιόχειρα σημειώματα.

Στο ένα, ανέφερε σε ποιον αφήνει την επιμέλεια του ανήλικου παιδιού της, σε ένα δεύτερο πού θα την εντοπίσουν αν μπουν μέσα στο διαμέρισμα και σε ένα τρίτο πληροφορίες για το παιδί.

Η μαρτυρία γειτόνισσας στο Newsbomb.gr

Παράλληλα, μίλησε στο Newsbomb.gr γειτόνισσα της 35χρονης, η οποία ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά της, ενώ αποκάλυψε πως και σήμερα, λίγο πριν βρεθεί νεκρή, η αστυνομία την αναζητούσε στο σπίτι της στην Καλλιθέα.

«Τον τελευταίο καιρό ακούγονταν από το διαμέρισμα φωνές, ήταν μόνη της με το παιδί και κανείς δεν περίμενε αυτή την κατάληξη. Την βλέπαμε να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο. Μάθαμε πως το παιδί δεν ήταν στο σπίτι όταν βρέθηκε η μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις της. Υπήρξε αναστάτωση στην πολυκατοικία. Είναι πολύ κρίμα, ήταν νέα κοπέλα... Σήμερα το πρωί ήρθε πάλι περιπολικό και αναζητούσαν την 35χρονη».