ΕΛΛΑΔΑ

Ο Άγιος Βασίλης ο… πυροσβέστης μοίρασε χαμόγελα και δώρα Νοσοκομείο Χανίων

Ο Άγιος Βασίλης ο… πυροσβέστης μοίρασε χαμόγελα και δώρα Νοσοκομείο Χανίων
zarpanews.gr.

Το όμορφο έθιμο, με την εμφάνιση του Αγίου Βασίλη στο νοσοκομείο Χανίων, τηρήθηκε και εφέτος.

Για ακόμη μία χρονιά, οι πυροσβέστες των Χανίων χάρισαν στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης μερικές όμορφες στιγμές και φυσικά, δώρα για τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε.

Στο νοσοκομείο Χανίων, αργά σήμερα το απόγευμα (29/12), πυροσβεστικά οχήματα κατέφτασαν και σταμάτησαν έξω από την πτέρυγα όπου στεγάζεται η παιδιατρική κλινική. Ο… Άγιος Βασίλης ανέβηκε στον γερανό και έφτασε στον 4ο όροφο, βγάζοντας από τον σάκο του πολλά δώρα για τα παιδιά.

Στη συνέχεια, ακολούθησε και είσοδος στο κτήριο με την… παραδοσιακή μέθοδο, με τον συμπαθή «Άγιο» να συνεχίζει το μοίρασμα δώρων και ευχών.

«Βρεθήκαμε εδώ μαζί με τον Άγιο Βασίλη. Τον φέραμε στο νοσοκομείο για να μοιράσει τα δώρα στους μικρούς μας φίλους που αυτές τις μέρες βρίσκονται εδώ. Εύχομαι τα παιδιά γρήγορα να βρεθούν στο σπίτι τους, δίπλα στους οικείους τους», ανέφερε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, Ξενοφών Τσιλιμιγκάκης.

«Το Πυροσβεστικό Σώμα μας έφερε τον Άγιο Βασίλη κι εκείνος μοίρασε χαρά και δώρα στα παιδιά. Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο, στα παιδιά που νοσηλεύουμε και τους υγειονομικούς που και αυτές τις μέρες είναι δίπλα στην κοινωνία», δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.

Σχετικές ειδήσεις