ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Ρόκκος: Σπαρακτικά μηνύματα φίλων και συγγενών - «Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ»

Νίκος Ρόκκος: Σπαρακτικά μηνύματα φίλων και συγγενών - «Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ»

Σπαρακτικός αποχαιρετισμός στον Νίκο Ρόκκο από συγγενείς και φίλους. Είναι ο δεύτερος αδερφός του Στέλιου Ρόκκου που φεύγει ξαφνικά από τη ζωή.

Θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρη τη Λήμνο ο θάνατος του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου σε ηλικία μόλις 50 ετών. Ο Νίκος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου και πρόσφατα είχε εκλεγεί πρόεδρος του χωριού Καλλιόπη.

Ο αδερφός του τραγουδιστή είχε πάει για ψαροντούφεκο στη θάλασσα και αγνοούταν μέχρις ώτου οι αρχές τον εντόπισαν νεκρό. Ιατροδικαστής θα φτάσει αύριο στο νησί της Λήμνου προκειμένου να γίνουν γνωστά τα αίτια θανάτου του άτυχου ψαρά.

Τα μηνύματα αποχαιρετισμού είναι σπαρακτικά. Τις τελευταίες ώρες έκανε μάλιστα ανάρτηση και η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα αποχαιρετώντας με τον δικό της τρόπο τον άτυχο άνδρα.

«Κάθε φορά που έβλεπα αναρτήσεις στα social για πένθος αναρωτιόμουν και κορόιδευα. Έλεγα δηλαδή τώρα μέσα στον πόνο τους αυτό σκέφτηκαν να κάνουν. Αυτή τη φορά όμως νιώθω τεράστια ανάγκη να φωνάξω πόσο σε αγαπάμε, πόσο θα μας λείπεις για πάντα Νίκο μας. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ. Εύχομαι εκεί που πήγες να είναι πραγματικά τόσο όμορφα και ας πονάμε εμείς εδώ που δεν ξέρουμε», ανέφερε η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου.

Ο αδελφός του Στέλιου Ρόκκου είχε τρία παιδιά. Μάλιστα, η κόρη του Φιφή δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον αγαπημένο της πατέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να τον αποχαιρετήσει…