ΕΛΛΑΔΑ

Ανθή Βούλγαρη: «Λίγο πριν τον θάνατο του Νίκου ανταλλάσσαμε ευχές με την σύζυγο του Στέλιου Ρόκκου»

Ανθή Βούλγαρη: «Λίγο πριν τον θάνατο του Νίκου ανταλλάσσαμε ευχές με την σύζυγο του Στέλιου Ρόκκου»

Η σορός του άτυχου 50χρονου Νίκου Ρόκκου βρέθηκε στην παραλία Αϊ Γιώργη στην Παναγία Λήμνου

Το πρωί της Τρίτης, η Ανθή Βούλγαρη αναφέρθηκε στην τραγική απώλεια του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου, ο οποίος πνίγηκε στη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος. Η σορός του άτυχου 50χρονου βρέθηκε στην παραλία Αϊ Γιώργη στην Παναγία Λήμνου.

Όπως δήλωσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή «Mega»: «Θέλω να πω δημόσια συλλυπητήρια και στον Στέλιο και στη σύζυγό του την Λελέ. Με την Λελέ μιλούσαμε μερικές ώρες νωρίτερα για χρόνια πολλά και μου έλεγε ότι τέλος πάντων ετοιμαζόμαστε για το μαγαζί και τα σχετικά. Μερικές ώρες αργότερα διάβασα την είδηση και λέω δεν γίνεται. Μάλιστα, είναι σπαρακτικά και ο αποχαιρετισμός της κόρης του Νίκου και τα μηνύματα της Λελέ στο διαδίκτυο. Ήταν ένας άντρας δυναμικός και νομίζω ότι ήταν ο μικρότερος».

Η ενημέρωση του Λιμενικού αναφέρει για τον Νίκο Ρόκκο: «Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, ότι 50χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή όρμου Κέρου ν. Λήμνου και έκτοτε αγνοείτο. Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά σκάφη. Ο 50χρονος, εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία “ΑΜΝΙΟΥ” (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου). Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ΕΡ/ΚΟΥ σκάφους “ΕΙΡΗΝΗ” Τ.Μ. 40 και διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούνδρου».