ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός – Λύτρας για 12χρονη: «Είναι σε τραγική κατάσταση, έχει συνέχεια εφιάλτες»

Κολωνός – Λύτρας για 12χρονη: «Είναι σε τραγική κατάσταση, έχει συνέχεια εφιάλτες»

Η 12χρονη «είναι σε τραγική κατάσταση. Έχει συνέχεια εφιάλτες και άρνηση για τα πάντα», επεσήμανε ο δικηγόρος της μητέρας του κοριτσιού από τον Κολωνό που κακοποιείτο σεξουαλικά, Απόστολος Λύτρας.

Για την ερχόμενη Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου, διεκόπη η δίκη για την κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό, εν μέσω πρωτοφανούς έντασης στη δικαστική αίθουσα.

Ο δικηγόρος της μητέρας του κοριτσιού από τον Κολωνό που κακοποιείτο σεξουαλικά, Απόστολος Λύτρας, τόνισε ότι το 12χρονο κορίτσι «είναι σε τραγική κατάσταση, έχει συνέχεια εφιάλτες και άρνηση για τα πάντα», μιλώντας στο MEGA.

«Είμαι η κολόνα του σπιτιού, πρέπει να αντέχω», λέει η γιαγιά της 12χρονης

Λίγο νωρίτερα, η γιαγιά του κοριτσιού σημείωσε ότι «μία λέξη μόνο θα σας πω. Να υπάρξει δικαιοσύνη, να βγάλει τη μάνα από εκεί και να κρεμάσει τους ανώμαλους. Αυτό είναι λογικό. Να τους κρεμάσει», μιλώντας στο MEGA.

«Εδώ είμαι, εδώ είμαστε όλοι. Την είδα (σ.σ. τη μητέρα 12χρονης). Πώς θέλατε να είναι; Όταν τον αντίκρισε, έπαθε… Εγώ καλά είμαι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Είμαι η κολώνα του σπιτιού. Έχω υποχρεώσεις και πρέπει να αντέχω», προσέθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι για την προσεχή Τετάρτη διεκόπη η δίκη για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Σήμερα, έγινε η κλήρωση ενόρκων και αναγνώστηκε ο κατάλογος των 14 μαρτύρων κατηγορίας. Στην επόμενη συνεδρίαση θα καταθέσει ως πρώτη μάρτυρας η θεία της 12χρονης, που ήταν εκείνη η οποία αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στο παιδί.

Νωρίτερα, την απόφαση να διεξαχθεί η δίκη για την κακοποίηση και σεξουαλικη εκμετάλλευση της 12χρονης κεκλεισμένων των θυρών Κεκλεισμένων των θυρών έλαβε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Οι νομικοί παραστάτες της 12χρονης υπέβαλαν αίτημα για διεξαγωγή της δίκης χωρίς την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω της φύσεως της υπόθεσης, ενώ το αίτημα στηρίχθηκε και από 3 κατηγορουμένους.

Ξύλο «έφαγε» στην κλούβα ένας από τους κατηγορούμενους

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, κατά την διάρκεια της μεταγωγής των κρατουμένων, η μητέρα της 12χρονης φέρεται να φώναξε «τσακιστε τους βιαστές» κι ένας κρατούμενος, που ήταν μέσα στην κλούβα, έριξε γροθιά σε έναν από τους κατηγορούμενους.

Ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στη φυλακή. Δεν ήθελε να υποβάλει μήνυση.

Σχετικές ειδήσεις