ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Το γράμμα που φέρεται να έδωσε η Γεωργία στον 39χρονο όταν έμαθε ότι είναι έγκυος

Θεσσαλονίκη: Το γράμμα που φέρεται να έδωσε η Γεωργία στον 39χρονο όταν έμαθε ότι είναι έγκυος

Θεσσαλονίκη: Το ιδιόχειρο γράμμα που φέρεται να έδωσε η Γεωργία στον κατηγορούμενο σύντροφό της όταν έμαθε πως είναι έγκυος

Ένα γράμμα το οποίο φέρεται να έδωσε στην 39χρονο σύντροφό της η Γεωργία αποκάλυψε η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πρόκειται για ένα ιδιόχειρο γράμμα το οποίο φέρεται να έγραψε η 41χρονη πριν από λίγο καιρό, όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος από τον 39χρονο και το οποίο απευθύνεται σε αυτόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», το γράμμα παρέδωσε σε δημοσιογράφο της εκπομπής ο ίδιος ο 39χρονος.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος, το συγκεκριμένο γράμμα δόθηκε στον δημοσιογράφο από τον ίδιο τον 39χρονο την περασμένη Δευτέρα αμέσως μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή.

Ο 39χρονος κατηγορούμενος, πιθανότατα παρέδωσε το γράμμα στον δημοσιογράφο προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών και να βγει από τον «κάδρο» για τη δολοφονία της 41χρονης γυναίκας.

Το γράμμα που φέρεται να έστειλε η 41χρονη Γεωργία στον σύντροφό της

«Αγάπη μου...

Φόρεσα το άρωμά σου και φεύγω...

Την στιγμή που θα γυρίσεις, εγώ δεν θα είμαι εδώ, ούτε θα έρθω μετά τη δουλειά...

Γίνανε τόσο πολλά αυτές τις μέρες που είναι άδικο να μην έχουμε λίγο χρόνο ακόμα...

Ξέρεις ποιο τραγούδι ακούω τώρα;

Το "Φως" του Κότσιρα.

Παλεύω κάθε μέρα με τους δαίμονες και προσπαθώ να τους διώξω, για να μησ σε κουράζω, να μην σε πρήζω, να μην σε απομακρύνω.

Σε ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις για μένα, για όλα όσα είσαι για μένα, για όλα όσα είμαι μαζί σου και για πολλά πολλά άλλα.

Σ΄αγαπώ».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Αλληλοκατηγορούνται οι δύο γαι τη δολοφονία τη 41χρονης - Το Σάββατο η απολογία τους

Για το Σάββατο το πρωί στις 10.30 πήραν προθεσμία για να απολογηθούν ο 39χρονος και ο 34χρονος φίλος του που το βράδυ της Πρωτοχρονιάς δολοφόνησαν την 41χρονη έγκυο Γεωργία.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας, Όθωνας Παπαδόπουλος είπε ότι πήραν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία «την επίσημη καταγραφή των θέσεων του εντολέα μου».

Πρόσθεσε ότι ο εντολέας του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι ότι «η πρώτη θέση του είναι άρνηση».

«Είμαστε διαρκώς σε επικοινωνία. Πρόκειται από σήμερα να εξετάσουμε αναλυτικότερα και τα στοιχεία που περιλαμβάνονται μέσα στην δικογραφία. Αυτό που θέλαμε σήμερα ήταν χρόνος, τον οποίο πήραμε, δουλεύουμε» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος προσθέτοντας ότι αρχικά δηλαδή προανακριτικά ο 39χρονος αρνείται ότι συμμετείχε στη δολοφονία της 41χρονης.

«Δηλώνει ότι δεν έχει καμία συμμετοχή και δεν γνώριζε το γεγονός του θανάτου. Η αρχική θέση ήταν ότι βρισκόταν στο σπίτι κι ότι κοιμόταν υπό την επήρεια υπνωτικού χαπιού», είπε ο δικηγόρος του 39χρονου.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Γιώργος Παρήγορης που ανέλαβε τον 34χρονο φίλο του 39χρονου είπε ότι ο εντολέας του έκανε χρήση των δικαιωμάτων του για προθεσμία και παραλαβή της δικογραφίας. Τόνισε ότι ο εντολέας του δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την πράξη της ανθρωποκτονίας και πως ο σκοπός και το κίνητρο του ήταν αποκλειστικά στη ληστεία. «Δεν είχε άλλο κίνητρο, πόσο μάλλον ανθρωποκτόνο δόλο» είπε χαρακτηριστικά.

‹Σε κάποια στιγμή ο ίδιος αφού συμμετείχε, αρχικά στην ακινητοποίηση της γυναίκας στη συνέχεια ύστερα από νεύμα του πρώτου κατηγορουμένου (σ.σ. του 39χρονου συντρόφου της Γεωργίας) κατευθύνθηκε κάτω όπου παρέμεινε για ένα χρονικό διάστημα και ύστερα από αυτό το διάστημα ο πρώτος κατηγορούμενος κατέβηκε και του ανακοίνωσε ότι η κοπέλα ήταν νεκρή. Δεν ήταν παρών πάνω στο διαμέρισμα» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: «Εγώ κοιμόμουν» ισχυρίζεται ο δολοφόνος της 41χρονης εγκύου

Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για το Σάββατο πήραν οι 2 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της εγκύου

Θεσσαλονίκη: Κατηγορείται και για τον βιασμό της αδερφής του ο 39χρονος δολοφόνος της Γεωργίας!