ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: «Ήρθε στην κηδεία και άρχισε να μας βρίζει», λέει ο παππούς του βρέφους για τον πατέρα

Ημαθία: «Ήρθε στην κηδεία και άρχισε να μας βρίζει», λέει ο παππούς του βρέφους για τον πατέρα

«Άρχισα να τον κυνηγάω. Αν τον προλάβαινα, θα τον έλιωνα», ανέφερε ο παππούς του μωρού που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τη μητέρα του στο σπίτι τους στη Βέροια και κηδεύτηκε Τετάρτη 10 Ιανουαρίου.

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία του άτυχου βρέφους που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου η ίδια του η μητέρα στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου, όπου, επειδή το παιδί δεν ήταν βαφτισμένο δεν τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία, απλώς διαβάστηκε μία ευχή από τον ιερέα και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο νεκροταφείο του χωριού.

Στη διάρκεια της κηδείας προκλήθηκε αναστάτωση, όταν ο πατέρας του βρέφους, επιχείρησε να παραστεί στην τελετή, όμως οι γονείς και οι συγγενείς της 37χρονης δεν του το επέτρεψαν, υποχρεώνοντάς τον να φύγει από την εκκλησία και το νεκροταφείο.

«Άρχισα να τον κυνηγάω – Αν τον προλάβαινα, θα τον έλιωνα»

Ο παππούς του βρέφους έδωσε τη δική του εκδοχή τα όσα συνέβησαν στην κηδεία.

«Εγώ τον κάλεσα να έρθει στην κηδεία, ως όφειλα. “Θέλεις να έρθεις στην κηδεία;’’ Ήρθε. Μόλις έφτασε στα 30 μέτρα άρχισε να μας βρίζει. “Αλήτες, θα σας…”. Μόλις εγώ τον κυνήγησα, δεν το κρύβω, αλήθεια σου λέω, του έριξα ένα κυνήγι, άμα τον προλάβαινα, θα τον έλιωνα».

Σχετικές ειδήσεις