ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Γιατί ο 50χρονος ζητάει να ερευνηθεί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του θύματος

Βόλος: Γιατί ο 50χρονος ζητάει να ερευνηθεί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του θύματος

Ο 50χρονος στον Βόλο σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του καθώς, όπως υποστηρίζει βίαζε την 18χρονη κόρη του 

Έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του θύματος θα ζητήσει ο κατηγορούμενος για τον φόνο του 33χρονου στον Βόλο, για τον οποίο ισχυρίστηκε ότι βίαζε την 18χρονη κόρη του.

Ο 50χρονος ετοιμάζει το υπόμνημα που θα καταθέσει στην απολογία του, με το οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN θα ζητήσει να μην σταματήσει η έρευνα, αλλά να ανοίξει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του 33χρονου, προκειμένου να ερευνήσουν οι αρχές εάν υπάρχουν και άλλα βίντεο από άλλες γυναίκες αλλά και την αλληλογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πλευρά του καθ'ομολογίαν δράστη κάνει το συγκεκριμένο αίτημα, καθώς θεωρεί πως η 18χρονη δεν ήταν το μοναδικό θύμα του άνδρα, αλλά σίγουρα έχουν βρεθεί στην ίδια θέση και άλλες γυναίκες. Το θύμα δε, δεν είχε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα, ενώ όπως έχει καταγγείλει και η 18χρονη, το τελευταίο διάστημα της ζητούσε επίμονα χρήματα.

Παράλληλα, θα ζητήσουν να κατασχεθεί και το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και της 18χρονης, για να ερευνηθούν και αυτά στα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου μπορούν να ανακτηθούν και βίντεο, τα οποία πιθανά έχουν διαγραφεί.