ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: 30 Ρομά εισέβαλαν και επιτέθηκαν σε εργαζόμενους νοσοκομείου

Μεσολόγγι: 30 Ρομά εισέβαλαν και επιτέθηκαν σε εργαζόμενους νοσοκομείου

Τραυμάτισαν γιατρό μετά από χτύπημα στο κεφάλι

Σε κατάσταση σοκ βρέθηκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ασθενείς, συνοδοί και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, μετά από επίθεση Ρομά.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 4 η ώρα τα ξημερώματα εμφανίστηκε στο νοσοκομείο μια ομάδα με 30 Ρομά, οι οποίοι χτυπούσαν και έβριζαν τους εργαζόμενους προκαλώντας και υλικές ζημιές στο κτίριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά από επιληπτική κρίση μιας ασθενούς Ρομά. Η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 3 τα ξημερώματα με εγκεφαλικό και οι γιατροί και οι νοσηλευτές έκαναν ότι προβλέπεται για να σώσουν την γυναίκα, πράγμα που έγινε και την μετέφεραν σε θάλαμο νοσηλείας.

Εκεί η ασθενής έκανε ένα επιληπτικό επεισόδιο όπως αντιλήφθηκαν άλλοι ασθενείς και συνοδοί με αποτέλεσμα οι Ρομά που την συνόδευαν να θεωρήσουν ότι πεθαίνει. Έτσι μέσα σε πέντε λεπτά έφθασαν στο νοσοκομείο 30 άτομα και άρχισαν να σπάνε, να καταστρέφουν και να χτυπούν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Η παθολογική ήταν γεμάτη ασθενείς που έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη καθώς δεν ήξεραν αν βγουν ζωντανοί από αυτό το χάος που προκάλεσαν οι Ρομά.

Όπως αναφέρουν στο aixmi-news.gr συνοδοί είδαν ξαφνικά μπροστά τους γύρω στις 4 τα ξημερώματα, περίπου 30 Ρομά να σπάνε ότι βρουν μπροστά τους και να επιτίθενται στους εργαζομένους του νοσοκομείου, χτυπώντας τους και βρίζοντάς τους με χυδαίο τρόπο.

Έναν από τους γιατρούς τον χτύπησαν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν τραυματισμό, ενώ νοσηλευτές και βοηθοί θαλάμου δέχθηκαν χτυπήματα.

Κλήθηκε η αστυνομία και μετά από λίγη ώρα το επεισόδιο έληξε. Ωστόσο οι εργαζόμενοι αλλά και οι ασθενείς φοβούνται διότι αυτό δεν ήταν το πρώτο επεισόδιο που συμβαίνει στο νοσοκομείο με δράστες Ρομά.