ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα μαστροπείας: «Είδα ότι βγάζει λεφτά και ενθουσιάστηκα» - Αποκαλυπτική μαρτυρία 15χρονης

Κύκλωμα μαστροπείας: «Είδα ότι βγάζει λεφτά και ενθουσιάστηκα» - Αποκαλυπτική μαρτυρία 15χρονης

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικες στην Αττική - Τι αποκαλύπτει 15χρονη που πίαστηκε στα δίχτυα του κυκλώματος

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων στον Κολωνό, καθώς οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε δύο νέες συλλήψεις σήμερα, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 64 ετών και μία νεαρή κοπέλα ηλικίας 26 ετών. Σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί η 26χρονη διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» για ερωτική συνεύρεση με τη 17χρονη, της οποίας η μητέρα ξεσκέπασε το κύκλωμα.

«Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ήξερα, τους έμαθα από τη 17χρονη, την οποία ήξερα από την ηλικία των 14, όταν δεν έκανε αυτή τη δουλειά. Μετά την παρέσυρε η... και άρχισε να εκδίδεται. Από τα 100 ευρώ της έδινε τα 50, πάντα της έδινε κάποιο ποσό. Τη συμπαθούσε την..., την έβλεπε σαν μεγαλύτερη αδερφή», δήλωσε αρχικά.

Έπειτα περιέγραψε πώς την παρέσυρε η 25χρονη: «Την προσέγγισε με τα νυχτερινά μαγαζιά, για να βγαίνουν και να πηγαίνουν βόλτες μαζί. Της έδειξε μια άλλη ζωή. Μας είχε πει ότι την είχε παρασύρει εκείνη και άλλη μια κοπέλα. Μας έλεγε πως αν δεν υπήρχε εκείνη δεν θα είχε μπλέξει... Έκλειναν ραντεβού με μεγαλύτερους άνδρες και έπαιρναν λεφτά. Από τον έναν πελάτη, γνώριζε τους άλλους».

Για τον λόγο που η ίδια αποφάσισε να εμπλακεί στο κύκλωμα είπε: «Είδα ότι βγάζει λεφτά και ενθουσιάστηκα. Έπαιρνα 100-150 ευρώ. Το έκανα για δύο εβδομάδες».

Πώς έγιναν οι αποκαλύψεις

Το κουβάρι της υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από την καταγγελία την οποία έκανε τον περασμένο Αύγουστο η μητέρα μιας εκ των δύο ανηλίκων, η οποία ανακάλυψε ότι η κόρη της είχε πέσει θύμα κυκλώματος μαστροπείας.

«Η κόρη μου, μου αποκάλυψε πως εχτές το βράδυ (29/8/23) βρισκόταν μαζί με την.. και συνευρέθηκαν ερωτικά έναντι αμοιβής με άντρα μεγαλύτερο τους (σ.σ ενήλικο). Δεν πίστευα αυτό που άκουγα. Την ρώτησα πως τον λένε, ποιος είναι και μου απάντησε πως τον γνώρισαν σαν Κώστα. Όπως μου είπε, το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων. Σήμερα ήρθα να το καταγγείλω», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του κοριτσιού.

Για την υπόθεση κατέθεσε και η ανήλικη που έπεσε θύμα μαστροπείας:

«Το βράδυ της 29ης Αυγούστου συναντηθήκαμε στον σταθμό ΗΣΑΠ Αγίου Ελευθερίου με τον ‘’Κώστα’’. Είχαμε ραντεβού μαζί του που μας είχε κλείσει η… (σ.σ όνομα). Μπήκαμε στο αυτοκίνητό του και πήγαμε σε ξενοδοχείο των Εξαρχείων το …(σ.σ όνομα ξενοδοχείου). Τα χρήματα που πήραμε ήταν 150 ευρώ η κάθε μια».

Δείτε παρακάτω ένα μέρος της κατάθεση που έδωσε ξενοδόχος στις Αρχές.

«19:30 ώρα της 29-8-2023 ήρθαν στο ξενοδοχείο δύο νεαρές κοπέλες μαζί με ένα άνδρα, ο οποίος ζήτησε και προπλήρωσε δωμάτιο τριών ατόμων για λίγες ώρες, στο οποίο παρέμειναν για περισσότεροι από μία ώρα και αποχώρησαν όλοι μαζί. Τον ίδιο άντρα τον είχα δει ξανά στα μέσα Ιουλίου στο ξενοδοχείο. Δεν είχαμε μιλήσει όμως, γιατί η ώρα που έπιανα βάρδια και αυτός έβγαινε από το ξενοδοχείο με τις δύο κοπέλες. Το θυμάμαι γιατί και τις δύο φορές που είδα και τους τρεις μου έκαναν εντύπωση οι κοπέλες».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Ο ρόλος του 64χρονου

Ο 64χρονος άνδρας στα τέλη Αυγούστου του 2023, προέβη σε ερωτικές πράξεις με δύο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 15 και 17 ετών, σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής των Αθηνών, έναντι αμοιβής και συγκεκριμένα έναντι του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ έκαστη.

Επίσης, είχε προβεί σε όμοιες πράξεις, επανειλημμένες φορές, με το 17χρονο κορίτσι, έναντι χρηματικής αμοιβής 200 ευρώ σε μη προσδιορισμένο επακριβώς χρόνο, αλλά πάντως ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κατά τα έτη 2022 και 2023.

Για τον 64χρονο, το κατηγορητήριο αναφέρει «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, που συμπλήρωσε τα 15 έτη έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση».

Σχετικές ειδήσεις