ΕΛΛΑΔΑ

Ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εγκύου αρνείται ότι βίαζε την αδελφή του

Ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της εγκύου αρνείται ότι βίαζε την αδελφή του

Ο 39χρονος μιλάει πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή και αναφέρεται στις κατηγορίες σε βάρος του από την αδελφή του για βιασμό και κακοποίηση

Για «θέατρο του παραλόγου» κάνει λόγο ο 39χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται.

Ο 39χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 41χρονη με τη βοήθεια ενός φίλου του μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τις κατηγορίες σε βάρος του, τόσο για τον φόνο της συντρόφου του αλλά και την κατηγορία για βιασμό της αδελφής του.

Αρχικά τόνισε ξανά ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Γεωργίας, και πως δεν θα πείραζε ποτέ ούτε τρίχα της, ενώ όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ανέφερε ότι η αδελφή του δήλωσε ότι αναγκάστηκε να πάει σε άλλη πόλη, για να μπορέσει να ορθοποδήσει, ο ίδιος είπε «θέατρο του παραλόγου, δεν ισχύουν όλα αυτά, τα ασφαλιστικά τα έκανε με άτομο, που έχει καταθέσει μήνυση και αποδειχθηκε ότι έλεγε ψέματα».

«Να προσέχει γιατί έχω μηνύματα που θα καταθέσω στο δικαστήριο»

«Δεν είχα επαφές μαζί τους εδώ και χρόνια και αυτοί το συνεχίζουν με ψεύτικες μηνύσεις, οι δικές μου μηνύσεις είναι για σοβαρές εγκληματικές ενέργειες και για κακούργημα. Η υπόθεση του 2009 δεν έκλεισε ποτέ για μένα και τώρα θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Ας κάνει κι άλλες μηνύσεις, εγώ την προκαλώ. Η δική της εκδοχή, θα λυθεί στα δικαστήρια, σε βάρος της».

«Ξεχνάει αυτά που έλεγε όταν μετά την υποτιθέμενη πρώτη επίθεση μου ζητούσε συγγνώμη, ξεχνάει όταν ερχόταν στο νοσοκομείο, όταν κόντεψα να πάθω έμφραγμα. Ξέχασε ποιον είχε δίπλα της στα πολύ δύσκολα, δεν έχει άλλον να ασχοληθεί και ασχολείται με εμένα».