ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο κρεοπώλης που συνελήφθη για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη

Μεσολόγγι: Αυτός είναι ο κρεοπώλης που συνελήφθη για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη

Συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος θεωρείται βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης, και πιθανότατα και ανθρωποκτονίας, του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

Στη σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη προχώρησαν οι Αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης (18/1), για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όπως επισημαίνεται, ο κατηγορούμενος δεν έχει ομολογήσει, ωστόσο οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, ύστερα από την εξέταση των στοιχείων.

Την πρώτη της δήλωση μετά την σύλληψη του 51χρονου κρεοπώλη έκανε η αδελφή του 31χρονου από το Μεσολόγγι.

«Δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμα επίσημα. Το έμαθα και εγώ από τους δημοσιογράφους είναι ακόμα στην Ασφάλεια και εμείς είμαστε απέξω. Αν όντως ισχύει να μιλήσει, να μας πει που είναι ο Μπάμπης. Είμαστε απέξω και μας ακούει…».

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τετάρτης (17/1) ο 50χρονος προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, όπου κλήθηκε να καταθέσει και να εξεταστεί, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία από την ανάλυση των στιγμάτων και των συνομιλιών της κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με τα οποία, τη μοιραία ημέρα εντοπίζεται και το στίγμα του φίλου του στην περιοχή που έχουν «κλειδώσει» οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου