Χάρης Κωστόπουλος: Θρήνος για τον λαϊκό τραγουδιστή - Οι 23 δίσκοι και οι μεγάλες επιτυχίες

Ο Χάρης Κωστόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου μετά από μάχη που έδινε στη ΜΕΘ
Χάρης Κωστόπουλος: Θρήνος για τον λαϊκό τραγουδιστή - Οι 23 δίσκοι και οι μεγάλες επιτυχίες
1'

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και ενάμιση μήνα με καρκίνο και έδινε τον τελευταίο καιρό μάχη στην εντατική.

Γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και έχει δύο αδέλφια: τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.

Παντρεύτηκε σε ηλικία 23 ετών και απέκτησε δύο γιους, τον Χρήστος και τον Ραφαήλ.

Κυκλοφόρησε συνολικά 23 Δίσκους. Ο Χάρης Κωστόπουλος έκανε διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και έχει τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική. Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: "Με ξεχνάς", "Είσαι μια Θεά", "Τι αμαρτίες έχω κάνει", "Βρείτε μου κάποια που να 'χει αισθήματα", "Εδώ σε θέλω καρδιά μου", "Πουλάω τρέλα" και "Πρώτο Θέμα".

Το 1999 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, Δύο Ξένοι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή