ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο κατά της τεκνοθεσίας και του γάμου ομόφυλων

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο κατά της τεκνοθεσίας και του γάμου ομόφυλων
karfitsa.gr

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της νομικής κατοχύρωσης της τεκνοθεσίας παιδιών και του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές, με ελληνικές σημαίες, πανό και πλακάτ διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που νομιμοποιεί την τεκνοθεσία παιδιών από ομόφυλους.

Ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου και θεολόγος Αναστάσιος Θεοδωρίδης δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ να αντιδράσουμε για τη διαστροφή που θέλουν να νομιμοποιήσουν. Λέμε όχι στην τεκνοθεσία από τους ομοφυλόφιλους και είμαστε αντίθετοι στους γάμους των ομοφυλοφίλων. Λέμε την άποψή μας με ηρεμία, χωρίς να βρίζουμε κανέναν».

Συνεχίζοντας είπε «Έχουμε τη δική μας τοποθέτηση και προσπαθούμε να συνεχίσουμε τους ανθρώπους “λέμε ναι στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα”. Ο καθένας στο κρεβάτι του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αλλά δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε και να παγιώσουμε μια διαστροφή που έρχεται ενάντια στα σχέδια του Θεού. Ο θεός έπλασε τον άνδρα και τη γυναίκα. Έτσι πρέπει να πορευτεί η ανθρωπότητα, έτσι είναι το φυσιολογικό».

Πηγή: karfitsa.gr