ΕΛΛΑΔΑ

Πατήσια: Σοκάρει η 16χρονη που κακοποιείτο σεξουαλικά επί 7 χρόνια από τον σύντροφο της μητέρας της

Πατήσια: Σοκάρει η 16χρονη που κακοποιείτο σεξουαλικά επί 7 χρόνια από τον σύντροφο της μητέρας της
UNSPLASH.

Το ανήλικο κορίτσι, το οποίο είναι σήμερα 15 ετών, ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη. Ανατριχιάζει η δράση του 56χρονου που συνελήφθη στα Πατήσια.

Αποτροπιασμό προκαλεί η αρρωστημένη δράση ενός 56χρονου, ο οποίος τα τελευταία 7 χρόνια ασελγούσε πάνω στη 15χρονη κόρη της συντρόφου του.

Η τελευταία φορά που την κακοποίησε σεξουαλικά, ήταν τη 13η Ιανουαρίου. Ο συλληφθείς προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη από τότε που αυτή ήταν στην ηλικία των 8 ετών περίπου, αλλά και κατ΄ εξακολούθηση μέχρι και τον παρόντα χρόνο, εκμεταλλευόμενος την ανηλικότητά της αλλά και την συντροφική σχέση που είχε αναπτύξει με τη μητέρα της.

Δύο ημέρες αργότερα, μητέρα και κόρη πέρασαν μαζί το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων και η 16χρονη κατέθεσε, παρουσία παιδοψυχολόγου όλα όσα βίωνε στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της.

Το θύμα δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε και μίλησε στη μητέρα του, με το κοριτσάκι να αποκαλύπτει στα στελέχη της ΕΛΑΣ ότι ο δράστης της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό της, αλλά και γυμνές του φωτογραφίες. Επίσης, ζητούσε να του στείλει και η ίδια φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Σχηματίστηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 56χρονου μετά τη σύλληψή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων καθώς και αεροβόλο όπλο.

Σχετικές ειδήσεις