ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλλιακμάνης: «Στο Μεσολόγγι έπεσαν οι πωλήσεις ψαριών - Πιστεύουν οτι τρώνε τον... Μπάμπη»!

Καλλιακμάνης: «Στο Μεσολόγγι έπεσαν οι πωλήσεις ψαριών - Πιστεύουν οτι τρώνε τον... Μπάμπη»!

Μεσολόγγι: Απίστευτος ισχυρισμός από τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Την ώρα που οι έρευνες για τον Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι δείχνουν να έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, προέβη σε μια απίστευτη αποκάλυψη.

Σύμφωνα με τον κύριο Καλλιακμάνη οι κάτοικοι του Μεσολογγίου σταμάτησαν να αγοράζουν ψάρια καθώς θεωρούν πως ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του, τον έχει πετάξει στη λιμνοθάλασσα και τα ψάρια τρώνε τον 31χρονο αγνοούμενο!

«Το όπλο, προφανώς, ο δολοφόνος το έβαλε εκεί που έβαλε και τον Μπάμπη, ή μπορεί σε κάποιο άλλο σημείο. Είναι σημαντικό να βρεθεί, είναι πιο εύκολο να βρεθεί από ένα πτώμα. Στο Μεσολόγγι έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις ψαριών, γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια», τόνισε στο MEGA ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Όπως εκτίμησε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ο 50χρονος κρεοπώλης δεν «σπάει» τη σιωπή του, διότι δεν έχει βρεθεί το πτώμα του 31χρονου.