ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Χαλκίδα: «Λυτρώθηκα, υπέφερα για 3 χρόνια» είπε στους γονείς της η 38χρονη

Δολοφονία στη Χαλκίδα: «Λυτρώθηκα, υπέφερα για 3 χρόνια» είπε στους γονείς της η 38χρονη

Οι γονείς της 38χρονης που δολοφόνησε τον 43χρονο στη Χαλκίδα λένε πως υπήρχαν δείγματα αλλά δεν περίμεναν αυτή τη κατάληξη 

Οι γονείς της 38χρονης καταρρακωμένοι μίλησαν στην κάμερα του STAR για την 38χρονη κόρη τους, που δολοφόνησε τον 43χρονο στη Χαλκίδα.

Ο πατέρας της 38χρονης εξέφρασε την έκπληξη του για το περιστατικό:

«Είναι πολύ δύσκολο, είναι απίστευτο. Προσπαθούμε να βρούμε μια άκρη για το πως φτάσαμε εκεί, υπήρχαν δύσκολες ενδείξεις, αλλά όχι για τέτοιο πράγμα. »

Ενώ συνέχισε προσθέτοντας την δύσκολη κατάσταση που έβλεπαν στο σπίτι της κόρης τους, έχοντας παρατηρήσει μέχρι και πιθανόν «πυροβολημένη πόρτα» αλλά και την ίδια με μελανιά στο πρόσωπο της. Ανέφερε χαρακτηριστικά τα λόγια που η 38χρονη του είπε: «Λυτρώθηκα γιατί υπέφερα για 3 χρονιά που κατηγορούμουν για πράγματα που ήταν ανυπόστατα, δεν άντεχα άλλο» ενώ έπειτα του ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που έχει βάλει τους γονείς της.

«Απομονωνόταν ειδικά το τελευταίο διάστημα, μας ενημέρωσε 2-3 φορές που μας για διαζύγιο ενώ και 2-3 ήρθε στο σπίτι, βέβαια το πρωί ερχόταν και την έπαιρνε ο γαμπρός μου ή πήγαινε η ιδιά στο σπίτι.»

Ιδιαίτερα συγκινητικά είναι τα λόγια και της μητέρας της 38χρονης η οποία χαρακτήρισε την κόρη της ως μια «κουρασμένη και ταλαιπωρημένη μητέρα, αφοσιωμένη στην οικογένεια της». Έπειτα παραδέχθηκε πως την παρακολουθούσε ένας ψυχίατρος και πως έπαιρνε χάπια.