ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: «Θα γνώριζα αν συνέβαινε κάτι» - Ξεσπά ο αδερφός του 42χρονου για τη δολοφονία του

Χαλκίδα: «Θα γνώριζα αν συνέβαινε κάτι» - Ξεσπά ο αδερφός του 42χρονου για τη δολοφονία του

Ο αδερφός του 42χρονου ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι τον έχασε και προσπαθεί τώρα - παρά τον πόνο του - να στηρίξει τη μητέρα τους αλλά και τη σύζυγό του, που είδε να τον δολοφονούν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου ξυλουργού από την 39χρονη στη Χαλκίδα.

Ο αδερφός του 42χρονου ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι τον έχασε και προσπαθεί τώρα - παρά τον πόνο του - να στηρίξει τη μητέρα τους αλλά και τη σύζυγό του, που είδε να τον δολοφονούν. Μιλώντας στο MEGA ο αδερφός του 42χρονου για το πώς έφτασε να τον σκοτώσει, ήταν αφοπλιστικός: «Δεν με ενδιαφέρει να μπω στο μυαλό ενός δολοφόνου». Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Υπήρχε η ενόχληση από τη γυναίκα αυτή κι εγώ συμβούλεψα τον αδερφό μου να πάει στο δικηγόρο. Θα γνώριζα αν συνέβαινε κάτι στον αδερφό μου, ήμασταν φίλοι».

Το χρονικό της τραγωδίας στη Χαλκίδα

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι τελευταίες στιγμές του 43χρονου ξυλουργού, λίγο πριν πέσει νεκρός, από τις μαχαιριές που δέχθηκε, από την 38χρονη.

«Τότε ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Φώναξα από μακριά στη γυναίκα να σταματήσει αλλά αυτή φαινόταν να μην ακούει τίποτα. Η γυναίκα συνέχιζε να μαχαιρώνει τον άνδρα ώσπου αυτός σταμάτησε να κινείται. Τότε, τον κλώτσησε, ανέβηκε στο σώμα του και τον μαχαίρωνε με μανία κρατώντας το μαχαίρι ανάποδα. Σταμάτησε και τότε κάρφωσε το μαχαίρι που κρατούσε στην αριστερή ωμοπλάτη του άντρα και μετά κάθισε στο πεζοδρόμιο», ανέφερε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Τι είχε δηλώσει ο πατέρας της δολοφόνου

Οι γονείς της δράστιδος όντας καταρρακωμένοι, δηλώνουν ότι δεν περίμεναν ποτέ από εκείνη να σκοτώσει κάποιον.

Όπως είπαν, η 39χρονη τους ζήτησε συγγνώμη που τους ταλαιπωρεί, ενώ τους εξομολογήθηκε ότι έφυγε από πάνω της μια πίεση τριών ετών, γιατί άκουγε ανυπόστατες κατηγορίες σε βάρος της.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 39χρονης, τα τελευταία τρία χρόνια η κόρη του άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά.

«Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», είπε και πρόσθεσε:

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».