ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Το θύμα παντρεύτηκε και η 39χρονη έγινε εμμονική μαζί του

Χαλκίδα: Το θύμα παντρεύτηκε και η 39χρονη έγινε εμμονική μαζί του

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το νέο έγκλημα που σημειώθηκε στη Χαλκίδα.

Η 39χρονη δολοφόνησε με πολλαπλές μαχαιριές έναν 43χρονο σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας. Η γυναίκα είναι τώρα αντιμέτωπη με δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

«Εάν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία άλλη»

Συγγενείς του θύματος κάνουν λόγο για εμμονή της 39χρονης με το θύμα.

Ο 43χρονος ξυλουργός, που είχε παντρευτεί με τη σύζυγό του τα τελευταία δύο χρόνια, είχε αποκαλύψει τη συστηματική παρενόχληση και τις απειλές που δεχόταν από την δράστιδα τόσο στη σύζυγό του όσο και στον σύζυγο της 39χρονης, που ήταν στενός του φίλος.

«Είδα τα μηνύματα. “Εάν δεν σε έχω εγώ, δε θα σε έχει καμία άλλη”. Υπήρχε αυτό το μήνυμα στο κινητό του. Δεν είχαν ποτέ σχέση, απ’ ότι συμπεραίνω υπήρχε μία εμμονή, γιατί δεν υπήρχε ποτέ σχέση», είπε ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Όπως συμπλήρωσε ο δικηγόρος, ο 43χρονος είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα, ενώ τόνισε πως από τη στιγμή που το θύμα παντρεύτηκε ξεκίνησαν οι πιέσεις και οι απειλές από την πλευρά της 39χρονης.

«Δεν αξιολόγησα τότε τις απειλές ως σοβαρές. Πώς μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι θα φτάσει ως εκεί;», είπε ο κ. Τάρτης.

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου

Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 43χρονο στο χωριό του Λουκίσια Χαλκίδας, ενώ την Τετάρτη η 39χρονη θα πάει στον ανακριτή και στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία του ξυλουργού.

Οι γονείς της πριν από 3 μέρες, και συγκεκριμένα ο πατέρας της 39χρονης ανέφερε πως η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα ωστόσο η 39χρονη ζήτησε και πήγε ο πατέρας της στο κρατητήριο και στη συνέχεια διευκρίνισε πως δεν συνέβη το ανωτέρω.

Η ίδια ανέφερε πως με αυτή την πράξη της «λυτρώθηκε» γιατί δεν μπορούσε «επί 3 χρόνια να απολογείται για πράγματα που δεν ισχύουν».

Πρόκειται σαφώς για μία πολύ περίεργη ιστορία και αναζητείται το κίνητρο της δολοφονίας αλλά και οι σχέσεις της 39χρονης με το θύμα.