ΕΛΛΑΔΑ

Φαίη Μπακογιώργου: Η αδελφή και η μητέρα της ζητούν να δώσουν νέα κατάθεση στην ανακρίτρια

Φαίη Μπακογιώργου: Η αδελφή και η μητέρα της ζητούν να δώσουν νέα κατάθεση στην ανακρίτρια

Η αδελφή και η μητέρα της Φαίης Μπακογιώργου βρίσκονται στη φυλακή κατηγορούμενες για την δολοφονία της νεαρής μητέρας 

Νέες εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη, η σορός της οποίας εντοπίστηκε πεταμένη, μέσα σε μία κουβέρτα, σε πεζοδρομίο κοντά στο σπίτι όπου διέμενε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αδελφή της αδικοχαμένης Φαίης και η μητέρα τους ζήτησαν να καταθέσουν εκ νέου στην ανακρίτρια, με σκοπό να αποκαλύψουν νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Να θυμίσουμε ότι η αδελφή της έχει ομολογήσει ότι σκότωσε την Φαίη μόλις τον περασμένο Νοέμβριο.

Τόσο η αδελφή όσο και η μητέρα αλλά και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης, που έμεναν όλες μαζί και με τα ανήλικα παιδιά του θύματος στο διαμέρισμα της Κυψέλης βρίσκονται στη φυλακή, ενώ κατηγορούνται για την δολοφονία της, την βάναυση μεταχείρισή της όσο ήταν εν ζωή, τους άγριους ξυλοδαρμούς, τη διακοπή κύησης και την εξώθησή της στην πορνεία.

Σε βάρος της 66χρονης σπιτονοικυράς, της 64χρονης μητέρας και της 23χρονης αδελφής της Φαίης Μπακαγιώργου είχε ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση δια ενέργειας και με παράλειψη, εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου, απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων.

Η 15η ανακρίτρια, Παναγιώτα Πάντου, που χειρίζεται την υπόθεση, είχε ζητήσει την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, αφού έκρινε πως οι τρεις κατηγορούμενες είναι ύποπτες τέλεσης νέων πράξεων γιατί έλαβαν μέτρα για να μην αποκαλυφθεί η πράξη τους, ενώ λειτούργησαν με «εξαιρετική βιαιότητα» και εξακολουθητικό μοτίβο στις άδικες πράξεις που τους καταλογίζονται.