ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θρασύτατη ληστεία με μαχαίρι σε ψιλικατζίδικο - Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Θρασύτατη ληστεία με μαχαίρι σε ψιλικατζίδικο - Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Θρασύτατος ληστής εισέβαλε χτες στις 11 το βράδυ σε καφέ- ψιλικατζίδικο που λειτουργεί έναντι του νοσοκομείου «Παπανικολάου» και με την απειλή μαχαιριού άρπαξε όλο το ταμείο. 

Ρεπορτάζ: Φανή Χαρίση

Όπως φαίνεται και στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας του καταστήματος που δημοσιεύει το newsbomb, ο ληστής έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισέρχεται στο καφέ και χωρίς να χάσει χρόνο πηγαίνει επιθετικά προς το σημείο που βρίσκεται το ταμείο και με την απειλή του μαχαιριού αναγκάζει το άτομο που βρίσκεται σε αυτό - να του δώσει τα χρήματα.

«Ο τύπος μπήκε στο μαγαζί κι εκείνη την ώρα ήταν μέσα μόνο ένα άτομο, ο γιος μου, μπήκε κατευθείαν εκεί που είναι η ταμειακή και υπό την απειλή του μαχαιριού τον ανάγκασε να ανοίξει το ταμείο, πήρε τα μετρητά και ευτυχώς αυτό ήταν όλο και έφυγε» είπε στο newsbomb η ιδιοκτήτρια του καφέ- ψιλικατζίδικου.

Σύμφωνα με την ίδια, ο ληστής άρπαξε από το ταμείο περίπου 800 ευρώ και «ευτυχώς έφυγε» χωρίς να γίνει κάτι άλλο.

Ο ληστής που φαίνεται σίγουρος για τις κινήσεις του χρειάστηκε μόλις 35 δευτερόλεπτα για να εισέλθει στο κατάστημα, να απειλήσει τον γιο της ιδιοκτήτριας, να αρπάξει τα χρήματα από το ταμείο και να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος είναι η πρώτη φορά που ληστεύουν το μαγαζί της ωστόσο όπως επισημαίνει «στην περιοχή έχουν δίνει διάφορα περιστατικά και καλό θα είναι όλοι να προσέχουμε».