ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: «Τσίριζα, έβαλε το χέρι του στο στόμα μου» - Τι λέει η 13χρονη για τον «δράκο»

Άγιος Παντελεήμονας: «Τσίριζα, έβαλε το χέρι του στο στόμα μου» - Τι λέει η 13χρονη για τον «δράκο»

Η 13χρονη εξομολογήθηκε πως προσπάθησε να την βιάσει ο «δράκος» του ασανσέρ στον Άγιο Παντελεήμονα

Ανατριχιάζει η περιγραφή της 13χρονης που επιχείρησε να βιάσει ο «δράκος των ασανσέρ» στον Άγιο Παντελεήμονα, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τον συλλάβουν.

Η 13χρονη, μιλώντας στο Mega, εξομολογήθηκε πως «πήγα στο ασανσέρ και τότε ένας άνδρας ήρθε στο ασανσέρ και με ρωτάει. Είπε κάποιο όνομα κι αν ξέρω το σπίτι του, εγώ είπα όχι. Κι όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, αυτός μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε πίσω και πάτησε όλα τα νούμερα και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα».

Η ανήλικη συνεχίζει την περιγραφή της, λέγοντας: «Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου για να μην μπορώ».

Με τη σειρά της η μητέρα της 13χρονης συμπλήρωσε ότι «καθώς γυρνούσε το παιδί, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Ακούω ένα ουρλιαχτό, ένα “α”. Μετά στη συνέχεια, άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Λέω στον άντρα μου, το παιδί. Έρχεται το παιδί με φόβο και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει: “μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ”».

Δύο επιθέσεις σε παιδιά στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο δράστης έχει επιτεθεί σεξουαλικά σε δύο κορίτσια, με πρώτο θύμα τη 13χρονη. Λίγο πριν τις 13:00 της Δευτέρας (22/1) ενώ εισερχόταν στην πολυκατοικία που διαμένει, άγνωστος άνδρας την ακινητοποίησε και έκανε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να την τρομάξει, απειλώντας την ακόμη και πως θα την σκοτώσει. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας την ανάγκασε να παραμείνει μέσα στο ασανσέρ, τη θώπευσε στο στήθος και έπειτα εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (24/1) έγινε και δεύτερη καταγγελία στο Τ.Α Αγίου Παντελεήμονα από ένα 14χρονο κορίτσι από την Αλβανία. Η 14χρονη, μαζί με τη μητέρας της, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι την Κυριακή (21/1) και περί ώρα 16:50 το απόγευμα, επιστρέφοντας στο σπίτι της και ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και μέσα μπήκε ένας άνδρας που δεν γνώριζε.

Ο δράστης μιλώντας αγγλικά και σπαστά ελληνικά, επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί της χωρίς να τα καταφέρει. Μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς το σπίτι της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση.