ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: «Χύθηκε αίμα στη σκάλα σχολείου από ξύλο» - Καταγγελία για ανήλικους που κάνουν bullying

Καλλιθέα: «Χύθηκε αίμα στη σκάλα σχολείου από ξύλο» - Καταγγελία για ανήλικους που κάνουν bullying

Μαθητής κατήγγειλε στον ΑΝΤ1, την παρέα των παιδιών που κάνει bullying σε σχολειο

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για μια παρέα ανηλίκων που φέρεται να κάνει bullying σε μαθητές Γυμνασίου στην Καλλιθέα. «Σε ξύλο στη σκάλα χύθηκε πολύ αίμα» αναφέρει άτομο που καταγγέλλει τη δράση της συμμορίας.

Μαθητής κατήγγειλε στον ΑΝΤ1, την παρέα των παιδιών που προχωρά σε ακραίο σχολικό εκφοβισμό. Όπως ανέφερε το παιδί, υπάρχει μία συγκεκριμένη παρέα νεαρών που εκφοβίζει άλλα «αδύναμα» παιδιά, ηλικίας 14- 15 ετών. «Κάποιο παιδί μάλιστα, άλλαξε σχολείο για το λόγο αυτόν».

Ερωτηθείς για το ποιο ήταν το ποιο ακραίο σκηνικό, έκανε λόγο για ξύλο στη σκάλα του σχολείου, τόσο που, όπως είπε στην καταγγελία του, «χύθηκε αίμα». Ο πατέρας του παιδιού από την πλευρά του επεσήμανε πως έχει έρθει η Αστυνομία και «πήρε παιδιά και γονείς».

Ο ίδιος είπε, πως, ενώ έχει ζητήσει πρόσφατα συναντήσεις με γονείς, δεν έχουν γίνει, ενώ εικάζει πως, οι ίδιοι μαθητές που επιτίθενται στα παιδιά, κάνουν επιθέσεις και τους καθηγητές τους, αφού «τους πετάνε μπουκάλια και καίνε χαρτιά στο μάθημα».