ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: «Με έδειραν με κοκάλινα γάντια στο πρόσωπο, με έχουν απαγάγει ξανά» - Τι λέει ο 20χρονος

Καλλιθέα: «Με έδειραν με κοκάλινα γάντια στο πρόσωπο, με έχουν απαγάγει ξανά» - Τι λέει ο 20χρονος

Στο DEBATER μιλά ο 20χρονος μουσικός που έπεσε θύμα γνωστού 27χρονου τράπερ, την περασμένη Παρασκευή 26/1 στην Καλλιθέα.

O 20χρονος καταγγέλλει ότι ο 27χρονος τράπερ μαζί με συνεργούς του τον ξυλοκόπησαν, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο. Σημειώνεται πως ο 27χρονος τράπερ έχει συλληφθεί.

«Πέρασα πολύ δύσκολα… Είμαι και εγώ επίσης μουσικός-τραπερ. Όλο αυτό έγινε λόγω ζήλειας, μουσικής. Εγώ επειδή είχα ανεβάσει ένα video clip που το είχα γυρίσει σε μια περιοχή δικιά τους στον Βύρωνα και προσπάθησαν να με προσεγγίσουν για να μου πουν ότι αν ανεβάσω το video clip αυτό θα τους χρωστάω λεφτά και εγώ το ανέβασα, δεν με ένοιαξε και μετά ξεκίνησε αυτή η ίντριγκα. Με πήραν όλοι από πίσω. Μόνος μου εναντίον αυτών, των πλατών τους. Δεν είχα κανέναν εγώ… Παντού έβγαινα μόνος μου και στο πέσιμο που μου έκαναν, έβγαινα μόνος μου»

Ο 20χρονος περιγράφει στο DEBATER τη στιγμή της επίθεσης

«Χωρίς κανένα δικαίωμα επειδή πήγα και έκανα το videoclip σε μια θέα του Βύρωνα με βρήκαν και μου επιτέθηκαν. Κινούμουν έξυπνα γενικά, αλλά μου την έπεσαν πριν κάποιες ημέρες με αμάξια. Σταμάτησα σε ένα εστιατόριο στην Καλλιθέα επίτηδες επειδή είχε κάμερες ασφαλείας ώστε να μην μπορούν να με απαγάγουν, να φάω μόνο ξύλο. Αν σταμάταγα σε ένα στενό χωρίς κάμερες, θα ήταν χειρότερα. Με βάρεσαν με κοκάλινα γάντια στο πρόσωπο. Με έχουν ξανά απαγάγει άλλη μια φορά. Εννοείται έχω κάνει καταγγελία στην αστυνομία»

Πως κατέγραψε το περιστατικό το Τ.Α. Καλλιθέας

Το Τ.Α. Καλλιθέας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του DEBATER, έχει καταγράψει το περιστατικό ως απόπειρα απαγωγής με εμπλεκόμενο 27χρονο τράπερ.

Συγκεκριμένα, το συμβάν καταγράφηκε την Παρασκευής 26/1. Όπως αναφέρεται στην καταγραφή, όλα ξεκίνησαν όταν ο 20χρονος οδηγούσε στην περιοχή του Μοσχάτου και αντιλήφθηκε να τον ακολουθούν δύο αυτοκίνητα.

Ενώ είχε φτάσει στην οδό Ισμήνης 32 στην Καλλιθέα, τα δύο οχήματα σταμάτησαν και οι δράστες τον ακινητοποίησαν. Αφού τον ξυλοκόπησαν, αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν, ανεπιτυχώς.

Ο 20χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο και οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με τα δύο αυτοκίνητα.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στο Τ.Α. της Καλλιθέας και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν εντός καταστήματος στη Γλυφάδα τον 27χρονο τράπερ, τον οποίο είχε καταδείξει ο 20χρονος ως επικεφαλής της ομάδας που του επιτέθηκε αποπειράθηκε να τον απαγάγει.

Δείτε βίντεο στο debater.gr