ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αναμένω το Εφετείο, θα είναι το ίδιο επώδυνο για μένα το δικαστήριο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αναμένω το Εφετείο, θα είναι το ίδιο επώδυνο για μένα το δικαστήριο

«Θα μου γυρίσει πίσω τις αναμνήσεις το δικαστήριο», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Αναμένω το Εφετείο, ελπίζω όλα να πάνε κατ' ευχήν», ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Θα είναι το ίδιο επώδυνη η δίκη για εμένα. Θα μου γυρίσει πίσω τις αναμνήσεις και τον πόνο, δεν περιμένω κάποια μεταμέλεια», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε από την Έφη Κακαράντζουλα.

Το χρονικό της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Έφη Κακαράντζουλα είχε στήσει καρτέρι στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτηρίου και ανέμενε την Ιωάννα Παλιοσπύρου να πάει στη δουλειά της για της επιτεθεί.

Μόλις εκείνη εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η Κακαράντζουλα, που πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε κατάσταση σοκ και σφαδάζοντας από τους πόνους βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο όπου τις παρασχέθηκαν Πρώτες Βοήθειες, ενώ τα ρούχα της έλιωναν πάνω στο σώμα της από το οξύ και έτρεχαν αίματα από το μάτι και το πρόσωπό της.

Εκεί φαίνεται πως είπε στην φαρμακοποιό, πως η γυναίκα που της επιτέθηκε, φορούσε χειρουργική μάσκα, δίχως όμως να ειπωθεί κάτι άλλο. Στη συνέχεια, συνάδελφοί της, την μετέφεραν εσπευσμένα με αυτοκίνητο σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Το σώμα και το πρόσωπό της υπέστησαν ανυπολόγιστη ζημιά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών μέχρι σήμερα, δεν θα μπορέσει να επανέλθει στην αρχική του μορφή.