ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 15χρονης – Ταυτοποιήθηκαν 5 ανήλικες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 15χρονης – Ταυτοποιήθηκαν 5 ανήλικες

Θεσσαλονίκη: Νέο σοκαριστικό περιστατικό μεταξύ ανήλικων κοριτσιών

Σοκ έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό βίας που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου ανήλικες ξυλοκόπησαν μία 15χρονη στην περιοχή της Τούμπας.

Το περιστατικό καταγράφηκε και σε βίντεο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο απεικονίζει το 15χρονο κορίτσι να δέχεται μία γροθιά στο αριστερό της μάτι από ένα άλλο ανήλικο κορίτσι.

Το περιστατικό συνέβη όταν μία παρέα ανήλικων κοριτσιών οδήγησε τη 15χρονη πίσω από το ίντερνετ καφέ, από όπου βγήκε το θύμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τη γροθιά η 15χρονη έχασε τις αισθήσεις της, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στο αριστερό μέρος του κεφαλιού της.

Για το νέο αυτό περιστατικό ταυτοποίηθηκαν πέντε ανήλικες για εξύβριση και σωματική βλάβη σε βάρος του θύματος. Οι ανήλικες που φέρονται να χτύπησαν τη 15χρονη αυτή την στιγμή καταθέτουν στο αστυνομικό τμήμα για όσα έγιναν το βράδυ της Δευτέρας.

«Πήραν τη μικρή μέσα από ένα ίντερνετ καφέ και της είπαν ”έλα να σου πούμε κάτι”, την πήγαν πίσω σε μία οικοδομή, την έφτυσαν και την χτύπησαν. Έπεσε κάτω το παιδί και μετά σηκώθηκαν κι έφυγαν. Τη βρήκε ένας πιτσιρικάς, τη σήκωσε και με πήραν τηλέφωνο», τόνισε ο πατέρας της ανήλικης.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Η δράση του «Άλλου Ανθρώπου», οι λογαριασμοί που «ταξίδευαν» οι δωρεές και οι μαρτυρίες εθελοντών

Κακοκαιρία «Avgi»: Σε επιφυλακή οι αρχές για την επέλαση του χιονιά

Δίκη Μάτι: Τι κατάθεσε ο κάτοικος που έβαλε τη φωτιά - Στις 13 Φεβρουαρίου η εισαγγελική πρόταση