ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Περιστέρι: «Ακούσαμε ένα δυνατό μπαμ, γίνονταν εκρήξεις» - Πολυτραυματίας στο νοσοκομείο

Φωτιά στο Περιστέρι: «Ακούσαμε ένα δυνατό μπαμ, γίνονταν εκρήξεις» - Πολυτραυματίας στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (1/2) στην Πυροσβεστική, από περιστατικό που σημειώθηκε σε περιοχή του Περιστερίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Newsbomb.gr, υπήρξε αρχικά η πληροφορία ότι η φωτιά ξέσπασε σε ένα IX όχημα στην οδό Αμφιάλης, ωστόσο, όταν έφτασαν στο σημείο οι πυροσβεστικές δυνάμεις, είδαν το διαμέρισμα να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Στο νοσοκομείο ένας 65χρονος πολυτραυματίας

Από τους καπνούς, ένας 65χρονος ένοικος παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ από τις φλόγες υπήρξαν υλικές ζημιές στο ισόγειο διαμέρισμα καθώς και σε ένα IX όχημα που ήταν απ’ έξω σταθμευμένο.

«Ακούστηκαν εκρήξεις»

Μαρτυρίες ενοίκων δίνουν μια άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ένας ένοικος της πολυκατοικίας σημείωσε πως αρχικά ακούστηκαν εκρήξεις με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά ένα όχημα και στην συνέχεια οι φλόγες να επεκταθούν στο διαμέρισμα. «Ακούμε ένα δυνατό μπαμ και λέμε ότι κάτι έχει πάει πάρα πολύ στραβά. Κατεβαίνοντας κάτω, είδαμε φωτιά στο ισόγειο», είπε χαρακτηριστικά.

Μέσα βρέθηκαν τρεις φιάλες υγραερίου, καθώς και 10 με 15 γκαζάκια, σύμφωνα με τον ένοικο και πρόσθεσε πως ο 65χρονος «είχε κάποια θεματάκια τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν μας τα έλεγε. Οι φιάλες ήταν ανοιχτές», πρόσθεσε.

Στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα με εννέα Πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν και έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά, πριν προλάβει να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.