Λάρισα: Βανδάλισαν τον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ναό για να πουν... «είμαστε ΟΛΑ γκέι»

Βάνδαλοι φανατικοί είπαν να επιδείξουν πόσο ανοιχτοί είναι στη... «συμπερίληψη» και στην άλλη άποψη από τη δική τους, και βανδάλισαν τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου, στη Λάρισα, επειδή δεν τους άρεσε το κήρυγμα για τα ομόφυλα ζευγάρια...

Λάρισα: Βανδάλισαν τον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ναό για να πουν... «είμαστε ΟΛΑ γκέι»
2'

Υβριστικά συνθήματα έγραψαν άγνωστοι στους τοίχους και τα σκαλοπάτια του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου, στη Λάρισα, τα οποία έγιναν αντιληπτά νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Από το περιεχόμενο των συνθημάτων προκύπτει ότι δεν είναι τυχαία ενόψει της σημερινής ομιλίας – στις 7 το απόγευμα – του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερωνύμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στον ίδιο χώρο.

Θυμίζεται ότι σήμερα το πρωί σε όλους τους ιερούς ναούς της χώρας αναγνώστηκε η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Δείτε εικόνες του Larissanet.gr έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό:

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως σήμερα ο Μητροπολιτικός Ναός ήταν κατάμεστος από πιστούς, ενώ παρόντες ήταν οι βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Κέλλας και Μάξιμος Χαρακόπουλος:

Ανακοίνωση από την Ελληνική Λύση

«Η βεβήλωση του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα, συνιστά ένα έγκλημα μίσους, το οποίο έχει ηθικούς αυτουργούς όλους αυτούς που με προπαγάνδα ναζιστικού τύπου, από τα συστημικά ΜΜΕ, εκτοξεύουν κραυγές μίσους κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με πρόσχημα τα 'ανθρώπινα δικαιώματα'!», σημειώνει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «το επαίσχυντο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη άνοιξε την κερκόπορτα στους εχθρούς του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η Ελληνική Λύση χαρακτήρισε το νομοσχέδιο νομιμοποίησης του γάμου ομοφυλόφιλων, αντιχριστιανικό και ανθελληνικό. Σήμερα, για άλλη μια φορά, δικαιωνόμαστε. Ακριβώς γι' αυτά τα εγκλήματα μίσους είχαμε προτείνει την συμπερίληψη της 'χριστιανοφοβίας' και της 'ελληνοφοβίας' στον αντιρατσιστικό νόμο».

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει: «Οι ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν προστατεύουν κάποια 'ανθρώπινα δικαιώματα', αλλά θέτουν σε κίνδυνο το ιερό δικαίωμα της χριστιανικής πίστης. Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία, τόσο των φυσικών, όσο και των ηθικών αυτουργών αυτού του ανοσιουργήματος».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή