ΕΛΛΑΔΑ

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δύο -τρία κόμματα του έκαναν πρόταση για τις εκλογές», είπε φίλος του

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Δύο -τρία κόμματα του έκαναν πρόταση για τις εκλογές», είπε φίλος του
Φωτ.: Eurokinissi

Όσα ανέφερε παιδικός φίλος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου για την σχέση τους 

Την αποκάλυψη πως ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος είχε δεχθεί προτάσεις από κόμματα να κατέβει εκλογές , έκανε παιδικός φίλος του που μίλησε για τα τεκταινόμενα στον «Άλλο Άνθρωπο».

«Καταπληκτικός άνθρωπος, φιλότιμος. Έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν πιστεύω απόλυτα γιατί ξέρω τι άνθρωπος ήταν. Κυκλοφορούσε με δανεικό αμάξι, ήταν εναλλακτικός. Όσο καιρό κάναμε παρέα δεν είχα δει το παραμικρό», σχολίασε.

Είπε μάλιστα πως έχει επικοινωνήσει μαζί του. «Μιλήσαμε, έχει στενοχωρηθεί πολύ», ανέφερε ο παιδικός του φίλος στον ΑΝΤ1.

Σε άλλο σημείο επισήμανε πως «μπορούσε να είναι πολιτικοποιημένος, να είναι χωμένος και να τρώει με χρυσά κουτάλια. Άνετα θα μπορούσε να το κάνει στις τελευταίες εκλογές».

Νωρίτερα σε νέες αποκαλύψεις για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο προχώρησε η Έφη Θώδη στην ίδια εκπομπή.

«Κάπου το 2009 ήρθε σε πανηγύρια, χόρευε, πέταγε λουλούδια, ήθελε να είναι στην πρωτιά. Μου είπε θέλω "να σε μανατζάρω να βγάλουμε λεφτά". Τα βρήκαμε στην τιμή. Και του λέω "κύριε Κώστα εγώ πρέπει να πάρω τα μισά λεφτά, αλλιώς δεν μπορώ να πάω στην Αμερική". Κι από τότε δεν τον ξαναείδα. Είχε επιδειξιομανία, ήθελε όλοι να ασχολούνται όλοι με αυτόν», ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια Έφη Θώδη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σε εξέλιξη η έρευνα

Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη είναι η εισαγγελική έρευνα για τον «Άλλο Άνθρωπο» Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

Οι Αρχές, ξεσκονίζουν τραπεζικούς λογαριασμούς, δωρεές, την δράση σε στοιχηματικές εταιρείες αναζητώντας παράλληλα στοιχεία για το αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, της της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της συνέργειας στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Την ίδια ώρα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει μία ΜΚΟ με την επωνυμία «Οι φίλοι του Άλλου Ανθρώπου», στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας βρίσκονται η μητέρα και ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.