ΕΛΛΑΔΑ

«Με έστειλε στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα» - Μητέρα μήνυσε τον γιο της που έμπλεξε με τα ναρκωτικά

«Με έστειλε στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα» - Μητέρα μήνυσε τον γιο της που έμπλεξε με τα ναρκωτικά

Πώς μια μητέρα από τη Θεσσαλονίκη έφτασε στο σημείο να κάνει μήνυση στο παιδί της για να καταφέρει να τον γλιτώσει από τα ναρκωτικά

Κραύγη απόγνωσης από μητέρα εκπαιδευτικό που μήνυσε τον γιο της για να τον σώσει από τα ναρκωτικά. Η 58χρονη μητέρα από τη Θεσσαλονίκη δίνει μάχη για να καταφέρει να ξεμπλέξει το 32χρονο παιδί της από τις ναρκωτικές ουσίες.

Όπως αποκαλύπτει η μητέρα, μιλώντας στον Alpha, «το παιδί μετά από έναν κύκλο εισαγγελικών παραγγελιών για εγκλεισμό στο ψυχιατρικό τμήμα νοσοκομείων, υπήρχε ένας φαύλος κύκλος: κρούσμα, αστυνομικό τμήμα, εισαγγελική παραγγελία, ψυχιατρικό τμήμα, εξιτήριο, στο σπίτι, κρούσμα, αστυνομικό τμήμα, εισαγγελική παραγγελία, ξανά ψυχιατρικό τμήμα. Αυτός ο φαύλος κύκλος έπρεπε να σταματήσει, διότι κανένας δεν τον ωθούσε - ενώ του έδιναν τη σύσταση να πάρει φάρμακα. Τον άφηναν ελεύθερο, του έδιναν εξιτήριο, κατέφθανε στην πόρτα μου, χτυπούσε για να μπει μέσα. Έμπαινε και άρχιζε με οποιαδήποτε αφορμή την επίθεση».

Όπως αποκαλύπτει η 58χρονη μητέρα, εκείνη ήταν «ο εισπράκτορας όλης της κακοποιητικής του δράσης. Ποιος με προστατεύει εμένα από τα χτυπήματα και από τις διάφορες παρενέργειες της χρήσης; Ήμουν εκτεθειμένη, καλούσα το 100, ερχόταν τον μάζευε. Έφτασα σε σημείο να νοσηλευτώ πέντε μέρες στο νοσοκομείο. Με χτύπησε στο κεφάλι και στο πρόσωπο».

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του 32χρονη νωρίτερα στο Star, ο γιος της «έμπλεξε με λάθος παρέες».

«Έπρεπε να αποτρέψω τη δράση του παιδιού. Ήταν αλλοπρόσαλλη και επιθετική. Είχε κάνει απόπειρες, ξεσπούσε τον εαυτό του, είναι σε ψυχιατρική κλινική. Έμπλεξε με παρέες και άρχισε την χρήση. Με είχε χτυπήσει αρκετές φορές, στο κεφάλι. Μου είχε πετάξει πέτρες και σίδερα. Είχε πολύ άσχημη σχέση με την αδερφή του. Είχε εξαφανιστεί για ένα μεγάλο διάστημα. Εντοπίστηκε και έγινε ακόμη πιο επιθετικός. Πήρα τηλέφωνο στους ψυχιάτρους πως δεν είναι καλά. Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό το», ανέφερε κλαίγοντας η γυναίκα.