ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Σοκάρει η μαρτυρία γείτονα στο Newsbomb.gr για τον θάνατο του 50χρονου

Εξάρχεια: Σοκάρει η μαρτυρία γείτονα στο Newsbomb.gr για τον θάνατο του 50χρονου

Μαρτυρία γείτονα στο Newsbomb.gr για τον 50χρονο που εντοπίστηκε νεκρός στα Εξάρχεια

«Πέπλο» μυστηρίου γύρω από τον θάνατο του 50χρονου μουσικού που βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στα Εξάρχεια επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, τα ξημερώματα της Πέμπτης 8ης Φεβρουαρίου.

Το θύμα έφερε θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι από κάποιο, αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής αντικείμενο. Να σημειωθεί πως δίπλα του βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Μαρτυρία στο Newsbomb.gr: «Ούρλιαζε ότι πέθανε»

Γείτονας της περιοχής μιλάει στο Newsbomb.gr για όσα εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ και για τις φωνές που ακουγόντουσαν από την πολυκατοικία.

«Ήταν περίπου 3:40 τα ξημερώματα όταν ένας άνθρωπος βγήκε σε ένα παράθυρο του τρίτου ορόφου στη Χαριλάου Τρικούπη και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Ήμασταν 3-4 άτομα από κάτω και μας είπε ότι ο φίλος του έπεσε και να φωνάξουμε ασθενοφόρο. Ήταν σε κατάσταση σοκ. Γύρισε πίσω στο διαμέρισμα και ακουγόταν να φωνάζει "Νικόλα, Νικόλα, σήκω σε παρακαλώ". Ήρθε 2-3 φορές πίσω στο παράθυρο για να μας πει να φωνάξουμε το ασθενοφόρο.

«Προσπαθήσαμε να του εξηγήσουμε ότι το έχουμε ήδη κάνει και όταν μια κοπέλα τον ρώτησε τι έγινε, απάντησε "μου έκανε επίθεση" και γύρισε στο διαμέρισμα φωνάζοντας συνεχώς "Νικόλα, Νικόλα", ενώ λίγο μετά ακούστηκε να ουρλιάζει "πέθανε". Σε περίπου 15 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο, ο άνθρωπος κατέβηκε να ανοίξει την πόρτα στο ισόγειο γιατί είπε πως δεν ήξερε πώς να την ανοίξει από πάνω και ανέβηκε με τους τραυματιοφορείς στο διαμέρισμα.»

«Λίγο μετά κατέβηκαν και καλέσαν την αστυνομία. Ο άνθρωπος ήταν σε κατάσταση σοκ, η αστυνομία ήρθε μετά από 10-15 λεπτά και τον συνέλαβε», αποκάλυψε ο μάρτυρας στο Newsbomb.gr.

Προσήχθη ο συγκάτοικος του 48χρονου

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την υπόθεση προσήχθη ένας 48χρονος, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο όποιος ωστόσο δεν έχει ακόμα καταθέσει καθώς φέρεται να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος φιλοξενούσε τον 50χρονο άνδρα στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το Mega, εξετάζονται όλα τα σενάρια γύρω από την υπόθεση. Συγκεκριμένα, οι έρευνες των Αρχών εστιάζουν στο να αποσαφηνίσουν εάν το τραύμα στο κεφάλι του 50χρονου οφείλεται σε πτώση ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Μαρτυρίες τονίζουν πως γείτονες είδαν άτομο στο παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο καλούσε σε βοήθεια, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν ήταν ο 50χρονος λίγο πριν πέσει νεκρός ή ο άνδρας που έχει προσαχθεί.

Σχετικές ειδήσεις