ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες για εγκληματικότητα στο 3ο νεκροταφείο Αθηνών

Καταγγελίες για εγκληματικότητα στο 3ο νεκροταφείο Αθηνών

Την αγανάκτησή τους δηλώνουν πολίτες για το αφύλακτο όπως υποστηρίζουν 3ο νεκροταφείο Αθηνών στη Νίκαια.

Μια γυναίκα καταγγέλλει ότι: «καθόμουν στο μνήμα του συζύγου μου άκουσα έναν δυνατό θόρυβο, Γύρισα και είδα να μου σπάνε το αμάξι. Έτρεξα αλλά πρόλαβαν και πήραν την τσάντα μου. Η αστυνομία της είπε μετέπειτα ότι καθημερινά υπάρχουν περιστατικά και δίνουν ραντεβού στον κόσμο για τις μηνύσεις διότι δεν προλαβαίνουν…», υποστηρίζει.

Ενώ μια άλλη περιγράφει την ανατριχιαστική στιγμή που «κρυβόταν ένας άντρας πίσω από τους θάμνους και παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Αν δείτε πως είναι ο χώρος θα καταλάβετε, προσωπικά πλέον χωρίς τειζερ (παράνομα) δεν πάω στο μνήμα του συζύγου μου», καταλήγει.

Ενώ προσθέτει ότι «δεν γίνεται να φυλάει η αστυνομία προπονήσεις ομάδων με κάμποσα περιπολικά, ενώ όλες οι ομάδες θα μπορούσαν να πληρώσουν προσωπική φύλαξη όπως και πολλοί και διάφοροι άλλοι. Κάποτε η αστυνομία υπήρξε για να προστατεύει τους πολίτες», καταλήγει.

Παρακάτω βλέπετε ένα βίντεο που ανήρτησε μία άλλη γυναίκα στο τικ τοκ της για την κατάσταση στο 3ο νεκροταφείο Αθηνών. Ενώ κάνει λόγο και για απόπειρα βιασμού.

Δείτε το βίντεο στο debater.gr