ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Λήστεψαν οδηγό ταξί και του πήραν και το αυτοκίνητο - Κινηματογραφική καταδίωξη

Παλαιό Φάληρο: Λήστεψαν οδηγό ταξί και του πήραν και το αυτοκίνητο - Κινηματογραφική καταδίωξη

Ο συλληφθείς είναι ένας 31χρονος υπήκοος Τουρκίας ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό και των συνεργών του.

Ληστεία έγινε το βράδυ της Παρασκευής σε βάρος ενός οδηγού ταξί, στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τέσσερα άτομα που υποδύθηκαν τους πελάτες, σταμάτησαν τον οδηγό ταξί και μπήκαν στο όχημά του.

Μάλιστα, επί της Λεωφόρου Αμφιθέας τον κατέβασαν με τη βία από το ταξί του και διέφυγαν με αυτό. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας, εντόπισαν το κλεμμένο ταξί επί της οδού Λεωνίδου στην Ομόνοια.

Ο δράστης-οδηγός δεν συμμορφώθηκε στα σήματα των αστυνομικών και ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα λίγο πιο κάτω να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας και ακολούθησε πεζή καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς είναι ένας 31χρονος υπήκοος Τουρκίας ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό και των συνεργών του.