ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: «Είδαμε μόνο το κρανίο» - Τι λέει ο ψαράς που εντόπισε το ακέφαλο πτώμα

Ρόδος: «Είδαμε μόνο το κρανίο» - Τι λέει ο ψαράς που εντόπισε το ακέφαλο πτώμα

Σύμφωνα με τον ψαρά που είδε το ακέφαλο πτώμα, μια εικόνα που αντίκριζε ήταν αυτή που τον έβαλε σε σκέψη για να πλησιάσει

Πτώμα που ανήκει σε άντρα αγνώστων στοιχείων βρέθηκε στη θάλασσα το πρωί του Σαββάτου στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τον ψαρά που είδε το ακέφαλο πτώμα, μια εικόνα που αντίκριζε ήταν αυτή που τον έβαλε σε σκέψη για να πλησιάσει. Όπως πιστεύει ο ίδιος, η σορός του θύματος πρέπει να βρισκόταν στη θάλασσα για περίπου έναν μήνα. Όλα αυτά πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή.

Στο σημείο έσπευσε σκάφος του Λιμενικού για την περισυλλογή της σορού, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη. Το πτώμα ανήκει σε άνδρα αγνώστων στοιχείων καθώς δεν αγνοούνταν κάποιος. Αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου και την ταυτοποίηση του πτώματος.

Ο ψαράς που τον εντόπισε μίλησε αποκλειστικά στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» στο Mega: «Το πρωί πήγαμε με έναν φίλο μου για ψάρεμα. Ενώ ψαρεύαμε εδώ στην περιοχή στους Πεύκους είδαμε ένα πράγμα άσπρο να επιπλέει πάνω στη θάλασσα. Πήγαμε κοντά, είδαμε το πτώμα, σε άθλια κατάσταση και το κεφάλι ήταν μόνο κρανίο.

Δεν υπήρχε δέρμα, τίποτα στο κεφάλι. Άνδρας ήταν, άνδρας. Ήταν μεγάλος σε ηλικία. Αυτό το πτώμα είναι στη θάλασσα μέσα κανένα μήνα σίγουρα».