ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συναγερμός στις αρχές για την εξαφάνιση δύο γυναικών – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Κρήτη: Συναγερμός στις αρχές για την εξαφάνιση δύο γυναικών – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Οι εξαφανίσεις μίας νεαρής κοπέλας και μίας ηλικιωμένης δηλώθηκαν τα ξημερώματα στην αστυνομία.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης για δύο γυναίκες, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Πρόκειται για ένα νεαρό κορίτσι 26 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 78 ετών, οι εξαφανίσεις των οποίων δηλώθηκαν τα ξημερώματα στην αστυνομία.

Στην περίπτωση της 26χρονης, τα ίχνη της χάθηκαν από την πόλη των Χανίων και ενώ είχε βγει με το όχημά της –που εντοπίσθηκε– προκειμένου να πάει σε πάρτι φίλου της, το σπίτι του οποίου βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Το κορίτσι δεν επέστρεψε στο σπίτι του, ενώ δεν απαντούσε και στις κλήσεις των οικείων της γεγονός που προκάλεσε ανησυχία, με αποτέλεσμα να δηλωθεί η εξαφάνισή της, με τις έρευνες για τον εντοπισμό της να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αναφορικά με την 78χρονη γυναίκα, η εξαφάνιση δηλώθηκε στις αρχές από την κόρη της, η οποία όπως είπε στους αστυνομικούς, το Σάββατο τα ξημερώματα, μετέφερε την μητέρα της στο Λιμάνι του Ηρακλείου, προκειμένου να επιβιβασθεί στο πλοίο και να ταξιδέψει για τη Ρόδο και από εκεί για την Σύμη όπου και διαμένει.

Σύμφωνα με την ίδια, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είχαν επικοινωνία, ωστόσο από εκεί και πέρα η μητέρα της δεν απαντά στις κλήσεις της. Πάντως, για την ηλικιωμένη υπήρξαν αναφορές ότι εθεάθη στο λιμάνι της Ρόδου.