ΕΛΛΑΔΑ

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Είμαστε όλοι πολύ άσχημα», λέει η κόρη του πρώην καπετάνιου που δολοφονήθηκε

Μακελειό στη Γλυφάδα: «Είμαστε όλοι πολύ άσχημα», λέει η κόρη του πρώην καπετάνιου που δολοφονήθηκε

Γλυφάδα: Η κόρη του πρώην καπετάνιου που δολοφονήθηκε μιλά για πρώτη φορά

Μακελειό έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 10:15 στη Γλυφάδα, όταν ένας 70χρονος ένοπλος εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία, στην οδό Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ εναντίον των εργαζομένων, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα πριν ο ίδιος αυτοκτονήσει.

Η κόρη του καπετάνιου που έχασε τη ζωή στο μακελειό μίλησε στην τηλεόραση του Mega. Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των εργαζομένων της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, όπου τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους ο δράστης, έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς.

Ο ένοπλος με ένα όπλο σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο, αφαιρώντας τρεις ζωές πριν ο ίδιος βάλει τέλος στη ζωή του.

«Ήταν στον πρώτο όροφο, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Βγήκα χθες από το νοσοκομείο και τώρα έγινε αυτό. Ότι μόνο ένας αυτοκτόνησε, ένας Αιγύπτιος. Είναι τρεις νεκροί, εκ των οποίων ο ένας είναι ο πατέρας μου», είπε αρχικά η κόρη του πρώην καπετάνιου.

«Κατευθύνομαι προς το σπίτι. Ο πατέρας μου πήγε να αφοπλίσει για να μην σκοτωθεί κανείς και τους σκότωσε όλους. Είναι η αστυνομία μέσα, δεν μπορούσα να μπω. Είμαστε σε κατάσταση που πάμε σπίτι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη μητέρα μου. Πραγματικά είμαστε όλοι σε πολύ άσχημη κατάσταση», συμπλήρωσε.