ΕΛΛΑΔΑ

Περιστέρι: «Του επιτέθηκαν 14 άτομα και τον πλάκωσαν» - Τι λένε οι συμμαθητές του 17χρονου

Περιστέρι: «Του επιτέθηκαν 14 άτομα και τον πλάκωσαν» - Τι λένε οι συμμαθητές του 17χρονου

Το περιστατικό κατέγραψαν κάποια παιδιά σε βίντεο, στα οποία φαίνεται ο ξυλοδαρμός του 17χρονου στο Περιστέρι και έπειτα ο φίλος του, ο οποίος τον τράβηξε για να φύγουν από το σημείο

Συμμαθήτρια του 17χρονου που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα ατόμων που ήταν έξω από σχολείο στο Περιστέρι, μιλούν στην κάμερα, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που έζησε ο 17χρονος στα χέρια 14 συνομήλικων του.

Πιο συγκεκριμένα, η συμμαθήτρια του 17χρονου αποκάλυψε πως το περιστατικό συνέβη λόγω κάποιας κοπέλας που είχε χωρίσει, με την πληροφορία να επιβεβαιώνει και ακόμη ένας συμμαθητής του «πλακωθήκανε λόγω μιας κοπέλας, ανούσιοι λόγοι» είπε το αγόρι.

«Ο συμμαθητής μου βγήκε από το σχολείο μας, το ΕΠΑΛ, κατέβαινε και βγήκαν 14 άτομα, από το διπλανό σχολείο, το Γενικό, λόγω μιας κοπέλας που είχε χωρίσει και τα είχε ένα άλλο αγόρι. Του επιτέθηκαν 14 άτομα και τον πλάκωσαν.», είπε χαρακτηριστικά η κοπέλα.

Το περιστατικό κατέγραψαν κάποια παιδιά σε βίντεο, στα οποία φαίνεται ο ξυλοδαρμός του 17χρονου και έπειτα ο φίλος του, ο οποίος τον τράβηξε για να φύγουν από το σημείο και «να μην φάνε άλλες».

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία αλλά και οι γονείς του 17χρονου, με 4 άτομα να ανάμενεται να περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα και άλλους 10 να αναζητούνται από τις Αρχές.