ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Οι τελευταίες στιγμές της 22χρονης φοιτήτριας - Τι την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα

Πάτρα: Οι τελευταίες στιγμές της 22χρονης φοιτήτριας - Τι την οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα

Σοκαρισμένη η Πάτρα και η Αμαλιάδα από τον απαγχονισμό της 22χρονης φοιτήτριας

Θλίψη στην Πάτρα και την Αμαλιάδα από τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας η οποία βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι που διέμενε στην οδό Θράκης στην Πάτρα.

Η κοπέλα εντοπίστηκε κρεμασμένη από κουρτινόξυλο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αν και από την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε σημείωμα το οποίο εξετάζεται.

Σύμφωνα με το patrisnews, η 22χρονη κοπέλα, γέννημα θρέμμα της Αμαλιάδας, σπούδαζε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι γονείς της γνωστοί επιχειρηματίες της Αμαλιάδας, δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα πως το παιδί τους επέλεξε αυτό το τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε τελευταία φορά στην Αμαλιάδα πριν δυο μέρες, με άτομα του στενού οικογενειακού της κύκλου να κάνουν λόγο για μια μικρή αλλαγή της συμπεριφοράς της -συγκεκριμένα έδειχνε στενοχωρημένη- δίχως ωστόσο να τους προϊδεάζει για το τι θα ακολουθούσε. Ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα πως πιθανότατα προβληματιζόταν με τη σχολή της.

Όποιος γνώριζε την 22χρονη είχε πάντα ένα καλό λόγο να πει, αφού ήταν κοπέλα που δεν είχε δώσει αφορμή για το παραμικρό, ενώ άπαντες είναι συγκλονισμένοι και ουδείς μπορεί να πιστέψει τι έγινε.