ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Ρόδο: Πριν από 10 χρόνια είχε πεθάνει η αδερφή της 5χρονης

Θρίλερ στη Ρόδο: Πριν από 10 χρόνια είχε πεθάνει η αδερφή της 5χρονης

Ρόδος: Το 2014 η οικογένεια είχε χάσει το 1,5 χρονών κοριτσάκι της από την ίδια ασθένεια

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για την οικογένεια στην Ρόδο που έχασε σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι, το 5χρονο κοριτσάκι της.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα παιδί που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παίδων», τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, με τους γιατρούς να έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή, δυστυχώς όμως, το άτυχο κορίτσι... έφυγε από τη ζωή.

Οι γονείς, από την πλευρά τους, έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες και μια ανείπωτη θλίψη καθώς αυτό το περιστατικό «χτυπά» για δεύτερη φορά την πόρτα της οικογένειας και «ξυπνά μνήμες» που θα έπρεπε να μείνουν πίσω. Λίγα χρόνια πριν, το 2014, η οικογένεια είχε χάσει ξανά ένα κοριτσάκι, αυτή τη φορά ηλικίας 1,5 ετών. Μάλιστα, το παιδί είχε φύγει από την ζωή λόγω της ίδιας ασθένειας!

Το 1,5 ετών κοριτσάκι είχε αρχικά διακομισθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου λόγω ενός προβλήματος που παρουσίασε στην υγεία του, κατάσταση η οποία αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από τους γιατρούς και του έδωσαν εξιτήριο. Λίγες ημέρες όμως αργότερα, εξασθένησε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού και παρουσίασε επιπλοκές σύμφωνα με το rodiaki.gr. Τότε, χειροτέρεψε η κατάσταση του και την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου το 2014 εξέπνευσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια η οποία είναι πολύ γνωστή στη τοπική κοινωνία έχει ακόμη ένα αγοράκι.