ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Την Πέμπτη η δίκη για τον δάσκαλο καράτε που κατηγορείται για παρενόχληση ανήλικης

Ρόδος: Την Πέμπτη η δίκη για τον δάσκαλο καράτε που κατηγορείται για παρενόχληση ανήλικης

Η μαθήτρια κατήγγειλε πως ο δάσκαλος καράτε την φίλησε στο κεφάλι και στο στήθος μέσα στην σχολή καράτε που βρίσκεται στην Ρόδο

Αναβλήθηκε η δίκη για την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 15χρονης από έναν 59χρονο δάσκαλο πολεμικών τεχνών που συνελήφθη μετά από καταγγελία της ανήλικης. Η εκδίκαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Σύμφωνα με τη μαθήτρια, ο 59χρονος την φίλησε στο κεφάλι και στο στήθος στην σχολή καράτε ενώ ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίζεται επικαλούμενος μαρτυρίες άλλων μαθητών.

Πιο συγκεκριμένα, 20.30 ώρα της 19ης Φεβρουαρίου 2024 καταγγέλθηκε στο ΑΤ Ιαλυσού από την ανήλικη, παρουσία των γονέων της, ότι ο ανωτέρο δράστης δάσκαλος Καράτε την στιγμή που βρισκόταν στα αποδυτήρια η ανήλικη, μπήκε μέσα κι αφού πρώτα την αγκάλιασε, την φίλησε στο κεφάλι και στην περιοχή του στήθους της σύμφωνα με τη «δημοκρατική».

Εξεταζόμενη η ανήλικη, παρουσία παιδοψυχολόγου, ανέφερε ότι η κίνηση του προς αυτήν έγινε χωρίς την θέληση της και ότι της προκάλεσε φόβο και αμηχανία.