ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Οι αγρότες παραμένουν στο μπλόκο του Πλατυκάμπου – «Ενισχύουμε τον αγώνα μας»

Λάρισα: Οι αγρότες παραμένουν στο μπλόκο του Πλατυκάμπου – «Ενισχύουμε τον αγώνα μας»
EUROKINISSI.

Το μπλόκο των αγροτών στον Πλατύκαμπο Λάρισας όχι μονάχα θα παραμείνει στη θέση του, αλλά θα ενισχυθεί και με νέα τρακτέρ, όπως υπογραμμίζουν εκπρόσωποι.

Σε «θέση μάχης» παραμένουν οι αγρότες στο μπλόκο του Πλατυκάμπου, οι οποίοι αποφάσισαν την ενίσχυσή του με νέα τρακτέρ. Μία απόφαση, η οποία ελήφθη ομόφωνα στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/02) στο σημείο.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΑΣ Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, αναφέρθηκε στην πανελλαδική συνέλευση της Αθήνας που άφησε θετικό αποτύπωμα σε όλους τους πολίτες της χώρας και την ανάγκη ο αγώνας τους να ενισχυθεί με δράσεις, με επόμενο βήμα το συνέδριο των Υπουργών Γεωργίας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα σχετικά με τη νέα ΚΑΠ.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, Γιάννης Κουκούτσης, ανέφερε ότι το μπλόκο θα παραμείνει στη θέση του, αλλά θα ενισχυθεί και με νέα τρακτέρ. Υπενθυμίζεται πως μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να πραγματοποιηθεί πανελλαδική Γενική Συνέλευση των μπλόκων, με σκοπό να αποφασισθούν οι επόμενες ενέργειες.

Σχετικές ειδήσεις